FOTO Laszlo Dioszegi, prezent la Csikszereda - Dinamo! Cum a fost surprins patronul de la Sepsi OSK

Csikszereda - Dinamo laszlo dioszegi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 19:59
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 19:59

Csikszereda și Dinamo s-au înfruntat în barajul pentru promovare/menținere în Superliga României.

Cele două echipe și-au dat luni seară întâlnire la Miercurea Ciuc, în returul barajului. În manșa tur, Dinamo s-a impus la București, pe Arena Națională, cu 2-0.

Laszlo Dioszegi, prezent la Csikszereda - Dinamo! Cum a fost surprins patronul de la Sepsi OSK

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi OSK, a fost surprins în tribune la meciul de la Miercurea Ciuc dintre Csikszereda și Dinamo. Partida a avut loc pe Stadionul Municipal din M. Ciuc.

Cum arată echipele de start

FK Csikszereda: Gyenge - Nagy, Kelemen, Csuros, Apro - Veres, Szondi - Babati, Jebari, Gal-Andrezly - Makrai; Rezerve: Karácsony, Gergely, Vita, Bloj, Ronai, Pinter, Francisco, Gheralia, Jelena; Antrenor: Robert Ilyes.

Dinamo: Golubovic - Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr - Milanov, Gnahore, Pavicic - Bani, Abdallah, Politic; Rezerve: Railean, Gregorio, Iglesias, Ilic, Bordușanu, R. Grigore, N. Roșu, Edgar Ie, C. Costin; Antrenor: Željko Kopić.

Fanii lui Dinamo au pregătit o deplasare memorabilă la Miercurea Ciuc: ”Cum n-a mai fost alta”

Dinamo pornește astfel cu prima șansă înainte de returul programat luni, și va fi încurajată de un număr impresionant de suporteri. Chiar dacă fanii lui Dinamo vor avea aproximativ 120 de bilete la dispoziție pentru meciul cu Csikszereda, numărul suporterilor ”roș-albi” care se vor deplasa la Miercurea Ciuc va fi mult mai mare.

PCH îi cheamă pe fani în deplasare pentru a-și susține echipa chiar și din afara stadionului.

„Acolo unde nimeni nu se aștepta. O deplasare cum nu a mai fost alta. Să îți susții echipa, neavând bilete, din afara stadionului. Nu este o finală de cupă europeană, este un meci la care cei din teren trebuie să știe că și al 12-lea jucător este cu ei. Avem echipa completă.

Am trecut prin multe în acest sezon și de aceea vrem să îl terminăm cu fruntea sus. Să nu uităm că, în momentul când nu mai aveam nicio speranță, a apărut o luminiță. Tocmai de aceea trebuie să ne jucăm șansa până la final. Mai avem 90 de minute și putem să respirăm.

Toți câinii merg la Miercurea-Ciuc. Avem datoria să fim acolo. Istoria nu ne-a transmis că doar în momentele de glorie să fim lângă echipă. Suporterul dinamovist, mult prea încercat, va înțelege și va fi acolo.

Chemăm toți suporterii să așteptăm echipa la final împreună”, a transmis Peluza ”Cătălin Hîldan”, pe pagina de Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!