VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi a vorbit despre implicarea lui Viktor Orban, premierul Ungariei, la Sepsi OSK!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Aprilie 2023, 12:09
Data actualizarii: Marti 11 Aprilie 2023, 14:33

Finanțatorul lui Sepsi OSK a fost întrebat la emisiunea Superfanii, de pe www.sport.ro, despre implicarea lui Viktor Orban la echipa din Sfântu Gheorghe. 

Sepsi OSK a obținut prima victorie din play-off. A învins-o pe Rapid, 2-0, pe teren propriu, în runda a treia. Astfel, în urma acestui succes, elevii lui Cristiano Bergodi s-au apropiat la 4 puncte de giuleșteni, cu 7 etape înainte de finalul sezonului. 

Laszlo Dioszegi dezminte implicarea lui Viktor Orban la Sepsi OSK 

Acuzat că Sepsi OSK este susținută financiar de Guvernul Ungariei, Laszlo Dioszegi a mărturisit că Viktor Orban nu este interesat de soarta echipei. Patronul grupării din Sfântu Gheorghe a precizat că finanțarea din partea maghiarilor a fost strict pentru construirea stadionului. 

„Credeți că noi ținem legătura cu domnul Viktor Orban și mâncăm prânzul cu el? Nici nu cred că știe pe ce loc e echipa. Domnul Viktor Orban ne-a ajutat cu construirea stadionului, este un mare fan al fotbalului, dar în niciun caz nu discut eu cu el. Nici nu am cum, e premierul unei țări. Nu are timp să discute despre locul pe care e Sepsi. 

Investiția a fost făcută pentru noi. Asta nu înseamnă că el impune să joace echipa, să fie pe locul 3. În niciun caz, nici nu știu dacă-l interesează dacă Sepsi e pe locul 4 sau 10. El are cu ce să se ocupe”, a declarat Laszlo Dioszegi la Superfanii. 

Următorul meci pentru Sepsi OSK în campionat va fi cu CFR Cluj, pe 15 aprilie, de la 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Clasamentul play-off-ului din Liga 1

  • 1. Farul Constanța - 39 de puncte 
  • 2. CFR Cluj - 35 de puncte 
  • 3. FCSB - 34 de puncte
  • 4. Universitatea Craiova - 29 de puncte
  • 5. Rapid - 28 de puncte
  • 6. Sepsi - 24 de puncte
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!