Ladislau Boloni l-a făcut praf pe Gigi Becali, după ce a fost întrebat la care Steaua a jucat

Ladislau Boloni FCSB Gigi Becali Steaua Superliga Ladislau Boloni
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 19:55
Data actualizarii: Miercuri 29 Noiembrie 2023, 19:56

Ladislau Boloni e antrenorul celor de la FC Metz.

În timpul carierei sale de jucător, Boloni a evoluat pentru Steaua București în perioada iulie 1984 - iulie 1988, timp în care a câștigat alături de roș-albaștri Cupa Campionilor Europeni, trei titluri, o Supercupă UEFA și două cupe interne.

Ladislau Boloni l-a făcut praf pe Gigi Becali, după ce a fost întrebat la care Steaua a jucat

Întrebat la care Steaua a jucat, având în vedere conflictul dintre CSA Steaua București și echipa patronată de Gigi Becali, FCSB, Ladislau Boloni a subliniat că nu apreciază niciuna dintre cele două entități.

  • Fostul mare internațional român a precizat, totuși, că Gigi Becali, fără să-i rostească numele, a făcut mai multe greșeli față de clubul Steaua, dar și față de jucătorii formației

"În general când mi se pune această întrebare spun că nu am legătură, s-a întrerupt legătura, am intrat în tunel. Este, cum să spun, nu apreciez nici-nici.

Pentru că așa cred că Ministerul nu a găsit modalitatea corectă când a predat echipa pe mâinile unui personaj pe care să spun așa nu am reușit să ne apropiem absolut deloc unul de altul. Cred că acest personaj a făcut multe greșeli față de acest club Steaua și de jucătorii lui.

E greu ca sufletesc să te apropii de o astfel de persoană. În același timp, mă surprinde naivitatea Armatei care s-a băgat pe o cărare care nu a fost bună. Și acum e o cărare fără sfârșit", a spus Ladislau Boloni, potrivit Fanatik.

Ladislau Boloni l-a asemănat pe Florinel Coman cu un fotbalist de top: "Au același stil de joc"

Ladislau Boloni, actual antrenor la FC Metz, a vorbit despre Florinel Coman și a subliniat faptul că îl aseamănă cu Kingsley Coman, vedeta celor de la FC Bayern Munchen.

De asemenea, tehnicianul a precizat că EURO 2024, care va fi transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO, va fi extrem de important pentru winger-ul celor de la FCSB.

"(n.r. despre Florinel Coman) Vorbeam despre jucătorii de la echipa naţională. Concluzia a fost că seamănă cu francezul, şi nu doar la nume, cel care joacă la Bayern (n.r. Kignsley Coman), şi au cam acelaşi stil şi acelaşi post, doar că unul dintre ei joacă la Bayern. Lui Florinel Coman îi place profunzimea, poate face diferenţa. EURO 2024 va fi un examen important pentru el.

(n.r. Are clauză de reziliere de 5.000.000 de euro, dar Gigi Becali îl dă cu 4.000.000) Cred că este un preţ normal, dar trebuie găsit şi cumpărătorul. Nu este mare, dar nici nu poate să fie mai mult. E greu să vinzi jucători români peste această cifră. Este deosebit de greu.

Mergem la meciurile amicale să vedem cum joacă şi încercăm, dar nu cred că aş putea să negociez cu patronul. Cine este impresarul lui? De unde este? Din Brăila? Atunci îi vom aduce cadou nişte icre negre (n.r. râde)", a spus Ladislau Boloni, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!