Lacatus vrea sa bata Steaua! Vezi care e secretul Vasluiului:

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 10:31
Lacatus vrea sa bata Steaua! Vezi care e secretul Vasluiului:

Marius Lacatus se intoarce in Ghencea, de data asta ca adversar al Stelei. Lacatus spera sa bata in Ghencea si recunoaste ca a avut o relatie buna cu Gigi Becali cand antrena Steaua.

"Pentru noi a inceput seria de foc. Am batut CFR Cluj, dar vin la rand Steaua, Otelul si Dinamo, meciuri hotaratoare pentru pozitia pe care o vom ocupa la sfarsitul turului.
Nu exista nici un secret. In primul rand, este vorba de o valoare ridicata a lotului. Nu pot exagera, spunand ca este cel mai bun din Romania, dar fotbalistii de la Vaslui sunt maturi, cu experienta.

Mie mi-a fost foarte bine si la Steaua. Chiar daca rezultatele nu au fost cele dorite, eu am avut cu Gigi Becali o relatie normala. Eu sper sa bat. Stiu ca fanii ar dori altceva, da, ma iubesc, dar eu sunt profesionist si iubesc azi locul in care muncesc acum!

Steaua este sufletul meu, dar incerc sa scot maximum de la acest meci. Lumea trebuie sa vada ca eu incerc sa fac tot ceea ce tine de mine pentru a invinge, ca sa nu creada nimeni ca eu nu doresc victoria pe Ghencea", spune Lacatus in Libertatea.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Cât de mult va creşte euro în următoarele luni. Previziuni sumbre ale analiştilor
BRAT