Astra Giurgiu Robert Vilceanu Liga 1

La un pas sa fie dat afara: "Vor sa-i rezilieze contractul!" Ce se intampla cu jucatorul caruia Becali i-a pus clauza de 50 de milioane de euro

A fost unul dintre primii jucatori caruia patronului Stelei i-a fixat o clauza uriasa!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Martie 2018, 13:28
Data actualizarii: Marti 13 Martie 2018, 13:32

Robert Vilceanu trece prin momente foarte dificile. Jucatorul cedat gratis de Steaua desi initial, cand avea 17 ani, i-a fost fixata o clauza de 50 de milioane de euro, Vilceanu a ajuns sa fie in situatia in care sa nu mai poata juca fotbal pana la vara!

Atat Vilceanu, cat si Bogdan Chipirliu, au fost trimisi la Astra II, echipa ce evolueaza in Liga a 3-a. Acum, conducerea clubului vrea sa le rezilieze contractele. Jucatorii nu se gandesc insa sa accepte aceasta varianta.

"Coman s-a rugat de Vilceanu o saptamana inainte de a semna cu Astra. Ii promitea marea cu sarea. La fel si cu Chipirliu. Chiar el era cel care le garanta jucatorilor ca vor juca orice ar fi. Acum vrea să le rezilieze contractele pentru a nu le mai plati salariile pe urmatoarele luni. Va dati seama ca ei nu vor rezilia, pentru ca nu mai au dreptul sa joace la alta echipa, fiind inchisa perioada de transferuri" spun surse ale clubului, citate de Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies