FCSB David Miculescu Superliga Superliga

La două luni de la transferul lui Miculescu la FCSB, un antrenor a pus ștampila: ”Știam de când am mers acolo!” La ce s-a referit

David Miculescu a fost transferat de gruparea „roș-albastră” în august 2022 pentru 1.7 milioane de euro.

Vali Andronescu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 08:25
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 08:27

La momentul mutării, cota fotbalistului, conform site-urilor de specialitate, era de 1.2 milioane. Acum, valoarea sa a crescut, ajungând la 1.5 milioane de euro.

La două luni de la transferul lui Miculescu la FCSB, un antrenor a pus ștampila: ”Știam de când am mers acolo!” La ce s-a referit

David Miculescu a fost transferat de la UTA Arad, acolo unde Ilie Poenaru a fost pe banca tehnică de la sfârșitul lui mai, până la începutul lui noiembrie, acumulând 18 meciuri și o medie de 1.11 puncte pe partidă.

Fostul tehnician a precizat că, din clipa în care a preluat cârma formației de pe „Francisc von Neuman”, a știut că Miculescu va părăsi echipa în momentul în care vine o ofertă bună pentru el și club.

„Eu ştiam de cand am mers acolo ca David Micuelscu, pentru o oferta buna, va pleca. Mi s-a pus in vedere acest aspect, chiar mi s-a transmis de catre domnul Meszar, 'pregateste-te si adu-ti under' (n.r. - jucător U21 pentru regula impusă de FRF cluburilor din Superligă)”, a spus Ilie Poenaru, potrivit Orange Sport.

FCSB, în această stagiune

După 21 de etape, trupa din Berceni a obținut 38 de puncte, înregistrând, astfel, 11 victorii, cinci rezultate de egalitate și cinci înfrângeri. Ultimul meci al „roș-albaștrilor” a fost împotriva Botoșaniului pe 19 decembrie, scor 1-0.

În următoarea partidă, FCSB se va întâlni cu FC Hermannstadt pe 22 ianuarie, de la ora 20:45, contând pentru etapa cu numărul 22 din campionatul intern al României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!