La 4 puncte de BARAJ, Dinamo viseaza la titlu: "Avem avans 6 luni sa ne pregatim!" Anunt despre noul stadion. VIDEO

Dinamo vrea sa castige playout-ul din nou, dar apoi sa lupte la titlu. 

Mircea Rednic a promis titlul la Dinamo, insa echipa se zbate din nou pentru salvarea de la retrogradare. Dinamo e la 5 puncte de primul loc retrogradabil si la 4 in fata unui loc de baraj.

Alexandru David ar putea sa plece in perioada urmatoare din functia de presedinte al Consiliului de Administratie, iar in locul lui ar urma sa vina Bogdan Balanescu.

David spune ca Dinamo are nevoie de un stadion pentru ca veniturile sa creasca, iar echipa are un avans de 6 luni in playout pentru a pregati sezonul urmator.
 

David, despre plecarea de la Dinamo

"Deocamdata este doar o posibilitate, nu este nimic hotarat. Nu cred ca trebuie sa fiti surprinsi, eu am spus de la inceputul aventurii mele in fotbal ca nu e zona mea de confort sau a pregatirii mele. Am incercat sa invat pe parcurs sau sa fac ce tine de mine ca lucrurile sa mearga inainte. Nu e o surpriza sa ma duc undeva mai aproape de pregatirea mea", a spus David la PROX.
 

Balanescu, in locul lui David la Dinamo

"Daca eu voi pleca de la Dinamo, cine va veni in locul meu e treaba actionarilor. Ei vor face o adunare si vor hotari. Daca ma intrebati pe mine, pot spune ca in contextul actual si in felul in care s-au asezat lucrurile, Bogdan Balanescu este un om extrem de potrivit pentru a prelua aceasta poveste. E un profesionist desavarsit, lucreaza de 20 de ani in fotbal si stie pana la ultima piulita tot ce inseamna Dinamo."
 

Craiova, model pentru Dinamo!

"Eu spun un singur lucru, nu e valabil pentru Dinamo, principala sursa de venit din fotbal reprezinta drepturile TV. Este o nebunie sa nu te gandesti sa faci tot ce poti sa-ti diversifici sursele de venit. E posibil ca sursa pe care o ai sa dispara, sau sa se micsoreze. Ce se intampla la Craiova e cel mai bun moment. Cu stadion nou beneficiaza de venituri substantiale, de la marketing, afluenta spectatorilor, actiuni de tot felul. Asta sa se intample peste tot, e o sursa de venit substantiala care nu poate produce decat bine pentru fotbal.

La Dinamo suntem destul de aproape sa ratam un moment destul de prielnic pentru un nou stadion, Dinamo fara un stadion are sanse foarte putine sa redevina ce a fost", a mai spus David la PROX.

 

Dinamo vrea TITLU in sezonul urmator!

 

"Castigarea playout-ului e un obiectiv realist, aproape o obligatie sa faca acest lucru! Avem un avantaj in fata competitoarelor, avem 6 luni in fata sa reglam toate lucrurile ca in noul sezon sa putem ataca obiective indraznete", a spus Alexandru David. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies