Ce veste pentru dinamovisti: "Avem 30 de milioane pentru stadion nou!" Anunt neasteptat

Ce veste pentru dinamovisti: "Avem 30 de milioane pentru stadion nou!" Anunt neasteptat

Dinamovistii spera la o noua arena si primesc vesti bune. 

Viceprimarul sectorului 2 cere in continuare administrarea bazei Dinamo pentru ca stadionul sa poata fi modernizat. Dan Cristian Popescu spune ca poate sa cada la pace cu Nicolae Badea, omul care sta in calea unui nou stadion in Stefan cel Mare.

30 de milioane de euro este primaria sectorului 2 pregatita sa investeasca pentru un nou stadion.


"Vom lua chirie prin care sa acoperim costurile functionarii, iar baza va fi deschisa mai multor utilizari, nu doar echipei Dinamo, care are traditie acolo. Vor putea veni echipa nationala, dar si alte echipe.

Cei de la Ministerul de Interne s-au blocat singuri prin niste contracte facute de-a lungul timpului, fapt ce impiedica modernizarea stadionului. Astfel s-a ajuns ca inainte de Campionatul European din 2020 sa nu faca nimeni stadionul. E o imagine proasta si pentru Bucuresti si pentru Sectorul 2", a spus Popescu in Gazeta Sporturilor.
 

Baza lui Juventus a fost salvata!

Daco Getica, fosta Juventus Colentina, pierduse baza in urma unei retrocedari. Dan Cristian Popescu spune ca primaria sectorului 2 s-a implicat si a recastigat arena din Colentina.

"Stadionul Juventus Colentina a fost cerut pentru retrocedare de o doamna. Primaria Capitalei pierduse primul proces, ne-am implicat la Apel si am reusit sa demonstram ce era evident, ca este o baza sportiva. Nu se folosise destul de bine acest argument. N-a mai fost retrocedat si a ramas o facilitate sportiva pentru Sectorul 2. Exista acum o echipa care joaca acolo si sunt 300 de copii din sector care fac fotbal. La fel vrem sa procedam si cu baza din Stefan cel Mare"
 

30 de milioane pentru stadionul Dinamo!

Urmeaza negocieri cu ministerul de Interne, dar si cu Nicolae Badea, iar daca acestea vor reusi, arena din Stefan cel Mare poate fi modernizata cu 30 de milioane de euro.


"Eu cred ca domnul Badea nu e o persoana absurda care sa se opuna modernizarii. Eu nu am intrat in detaliile negocierii, dar cred ca printr-un dialog onest, deschis si transparent se poate gasi o solutie. Domnul Badea a fost actionarul clubului atat timp si este dinamovist, sigur nu se va opune din ambitie. Putem gasi o formula.


Putem aloca in jur de 30 de milioane de euro pentru toata baza. In primul rand, trebuie sa ne dea Ministerul aceasta baza. Ne-am oferit sa ajutam cetatenii Sectorului 2 sa aiba o baza moderna. Dar nu putem lua cu forta de la Minister", a mai spus Popescu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 145.000 de persoane, programate pentru vaccinare cu Pfizer. În ce județe mai sunt locuri
BRAT

Modifică setările cookies