L-au luat pe sus! Detalii incendiare despre transferul lui Stanciu la Steaua! "L-au amenintat ca-l distrug daca nu semneaza!"

Autor: Sport.ro
Luni 22 Aprilie 2013, 19:10

	L-au luat pe sus! Detalii incendiare despre transferul lui Stanciu la Steaua! "L-au amenintat ca-l distrug daca nu semneaza!"

Steaua a transferat un jucator de mare valoare, pe Nicusor Stanciu, care va veni la echipa abia din vara. Numai ca au aparut detalii incredibile de la negocieri.

Stanciu este unul dintre cei mai buni jucatori din tara, aici nu este niciun dubiu. Mai mult, valoarea sa este in crestere, la fel si cota. Steaua l-a transferat in urma cu cateva saptamani, insa detaliile despre transfer sunt incredibile.

Florin Manea, agentul jucatorului, sustine ca a fost 'sarit' din afacere, iar Anamaria Prodan ar fi intermediat discutiile cu Steaua.

"Anamaria nu are nici o treaba, asa ii place ei sa se bage mereu peste tot. Ea mai mult sta la televizor decat munceste, ii place mult la televizor. S-a dus acolo, i-a zis ca o sa-l ajute ea, a vorbit cu mama baiatului si a promis diferite lucruri iar oamenii, presati si de domnul Porumboiu si din partea cealalta, de catre Anamaria, au zis ca e mai bine sa se descurce singur.

Dupa care si-au dat seama ca au facut o mare greseala, pentru ca el a pierdut bani in urma acestui contract. A pierdut bonusul pe care il avea pentru ca a jucat 75% din meciuri la Vaslui, e vorba de vreo 60.000 de euro. In plus, a semnat un contract mult mai mic decat avea la Vaslui. Am vazut ca se lauda Anamaria ca l-a asistat la contract. Mie mi-ar fi rusine sa semnez un contract cu o clauza de 20 de milioane de euro. A fost presat, amenintat, e vorba de cariera lui pana la urma.

Avea contract cinci ani cu Vasluiul, iar daca patronul echipei ii spunea ca, daca nu se duce acolo, il distruge sau mai stiu eu ce, un copil de 19 ani se sperie. Eu eram plecat pentru ca, daca eram in tara, il luam direct de la palat de acolo", a spus Florin Manea pentru ziare.com.

Stanciu a costat-o pe Steaua suma de 1.000.000 de euro, cu TVA, iar jucatorul va fi platit cu suma de 7.000 de euro pe luna, in primul an de contract.

România, pe panta descendentă a epidemiei COVID-19. Ce va urma însă la toamnă
BRAT