A semnat cu Steaua, dar si-a luat TEAPA vietii! Nicusor Stanciu a pierdut o suma URIASA, impresarul sau anunta: "L-au ciopartit! Ne-am intors in era SCLAVIEI!"

Autor: Sport.ro
Sambata 13 Aprilie 2013, 08:37

	A semnat cu Steaua, dar si-a luat TEAPA vietii! Nicusor Stanciu a pierdut o suma URIASA, impresarul sau anunta: "L-au ciopartit! Ne-am intors in era SCLAVIEI!"

Rapid – Steaua LIVE TEXT duminica, ora 20:30 pe www.sport.ro si pe mobil, pe m.sport.ro

Gigi Becali a reusit sa perfecteze in urma cu doua saptamani transferul lui Nicusor Stanciu, unul dintre cei mai talentati pusti din fotbalul romanesc, oferindu-i acestuia un contract pe 5 sezoane in valoare de aproximativ 80 de mii de euro anual, insa fostul sau impresar face un anunt bomba.

Potrivit lui Florin Manea, noul fotbalist al Stelei a pierdut nu mai putin de 60 de mii de euro in momentul in care a semnat cu Steaua. Mai mult, spune acesta, a fost pacalit de Ana Maria Prodan in momentul semnarii contractului.

"A pierdut 60 de mii de euro, bonus pe care trebuia sa il ia de la Vaslui. El avea un premiu pe care il lua daca bifa 75% din meciuri, insa acum nu o sa mai vada niciun ban pentru ca intelegerile financiare dintre el si Vaslui s-au anulat. Lui nu i s-a spus treaba asta. In plus, el a semnat pe un salariu mai mic decat la Vaslui si are o clauza de reziliere de 20 de milioane de euro. A fost ciopartit, sunt dezgustat! Ne-am intors in era sclaviei! Pot sa spun ca s-a semnat ca pe strada. Acest copil nu este o vaca, s-o muti dintr-o parte in alta. Acest copil nu trebuia suspus unor astfel de presiuni.", a spus Manea la Sport.ro

De asemenea, fostul impresar al fotbalistului a tinut sa precizeze si faptul ca Stanciu a avut o oferta de SAPTE ori mai mare decat cea de la Steaua.

"Am avut o oferta oficiala pentru Stanciu. Era de sapte ori mai mare decat cea primita de la Steaua.", a adaugat acesta.

 

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies