Liga 1

L-au exclus din lot fara sa-i propuna prelungirea? Impresarul lui Arlauskis, despre modul ciudat in care s-a comportat conducerea Stelei

Intrati in ultimele sase luni de contract cu Steaua, Arlauskis si Prepelita au fost exclusi din lot cu doua zile inaintea derby-ului cu Rapid. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Februarie 2015, 08:04
Data actualizarii: Luni 23 Februarie 2015, 08:17

Gigi Becali a ordonat ca lituanianul Arlauskis sa fie scos din circuitul echipei pana la finalul sezonului, dar impresarul jucatorului spune ca oficialii Stelei nu i-au propus pana acum prelungirea contractului.

"Steaua e pe primul loc si datorita lui Arlauskis, care a avut evolutii constant bune. El putea fi util in continuare, e un fotbalist bun si pentru moralul echipei, fiindca toti din lot in respecta."

"Asta e situatia... respectam orice decizie. Nu am vorbit cu Steaua despre bani sau alte aspecte ale unui viitor contract. Nici nu pot sa spun ca din vina lor sau din cauza noastra. Pur si simplu, n-a existat nicio negociere despre sume. A venit direct sanctiunea asta, cu excluderea din echipa.", a declarat impresarul Leonid Istrati pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Agentul lui Arlauskis se teme ca decizia conducerii Stelei ar putea afecta forma sportiva a goalkeeperului lituanian.

"Deocamdata, el nu va mai juca pentru Steaua. Dar nu a semnat cu un alt club, asa ca viitorul este incert. E o problema pentru oricine sa lipseasca de pe teren asa mult. Dar are contract cu Steaua si e inchis totul, nu se mai fac transferuri pana in vara. Asa ca nu prea sunt solutii de rezolvare a situatiei", a mai spus Leonid Istrati.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies