Flavius Stoican Dinamo Liga 1 Superliga

L-au demis pe „Puriu”, care voia să dea afară 14 jucători și l-au adus pe Stoican, care demite 10. Schimbări de trupe la Dinamo

Flavius Stoican a început curățenia de iarnă la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 10:30
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 10:34

Tehnicianul ajuns la 40 de ani a anuțat încă de la preluarea băncii tehnice că nu vrea să aibă mai mult de doi jucător pe post, plus trei jucători tineri, iar gps.ro scrie că oficialii clubului din „Ștefan cel Mare” au început deja negocierile cu fotbaliștii care vor pleca în această iarnă.

Nu mai puțin de zece fotbaliști au fost puși pe lista neagră de Stoican: Cristi Nica, Petar Gluhakovic, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic, Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu. Este de așteptat ca ultimii trei să plece sub formă de împrumut, iar străinilor li se vor rezilia contractele.

Dinamo nu doar va rezilia contracte în această perioadă. Oficialii clubului vor încerca să transfere cinci fotbaliști pentru a întări echipa.

Stoican vrea să subțieze serios lotul lui Dinamo

Dinamo are 38 de jucători în momentul de față în lot, însă noul antrenor al „câinilor” vrea să subțieze serios lista.

„Eu am limită la jucători, îmi place să fie 25 de jucători. Doi pe post, 22, plus trei copii.

Eu o să fac lista și cu ăia mâncăm pământul. Eu cred că-i fac pe băieții ăștia să joace fotbal. Eu fac tot ce-mi stă în putință să salvez echipa”, a spus Stoican, potrivit DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!