Anunt BOMBA al lui Gigi Becali! Vrea sa mearga la o RIVALA din Liga I. Unde are de gand sa plece si cu cine ar putea juca in Liga

Gigi Becali la Steaua ar putea fi doar o amintire in viitorul apropiat. Becali pare sa fie din ce in ce mai serios in tentativa de a renunta la club in favoarea Armatei.

Patronul Stelei are de gand sa discute cu Ministrul Apararii, Mircea Dusa, pentru a vedea termenii in care ar putea avea loc cedarea echipei. Becali spune ca se gandeste sa plece la o rivala din Liga I. Nu la Voluntari, cum anuntase duminica, pe National Arena, ci la Astra, unde i-ar putea lua locul lui Ioan Niculae.

"Am 10 jucatori pe care ii iau cu mine si plec la o echipa din play-off, de exemplu la Ioan Niculae. Mai iau 4-5 milioane de euro si iau Astra. Am stadion si joc in Liga Campionilor. Sunt si eu om si nu mai am 45-50 de ani. Nu mai am forta de razboi, nu mai am putere. Sunt in vale, cobor, am facut 57 de ani", a spus Becali la Romania TV.

Becali asteapta o discutie decisiva cu Mircea Dusa in urmatoarele zile:

"Imi dau cuvantul de onoare ca le dau echipa asta. Il caut pe ministru si discut cu el. Trebuie sa vorbesc cu un om care are putere, nu cu Boroi. Ii spun ca i-o las pe locul 1 la iarna si ca iau doar 7-8 jucatori. Ma duc la alta echipa si le demonstrez ca nu se castiga titlurile cu un fanion. Ma duc la alta echipa si iau titlul".

VIDEO PROTVPLUS.RO

INTERVIU. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Prețurile de pe litoralul românesc sunt foarte mari”
BRAT
Modifică setările cookies