L-a impresionat deja pe Gigi Becali! Ce face Leo Strizu înainte de antrenamentele FCSB-ului

Gigi Becali FCSB Leo Strizu Superliga Leo Strizu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 12:53
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 12:53

Antrenorul principal de la FCSB, Leo Strizu (55 de ani), a dezvăluit care este obiceiul său înainte de antrenamentele vicecampioanei.

Gigi Becali a încercat să aducă un antrenor la FCSB după ce Nicolae Dică (42 de ani) și-a dat demisia, dar fără succes. Nu a putut să-l lase pe Mihai Pintilii în postura de ”principal”, deoarece acesta nu are licență PRO, așa că a apelat la serviciile lui Leo Strizu, omul de încredere al patronului de la FCSB.

Leo Strizu: ”Merg de fiecare dată la preot ca să-mi dea binecuvântarea”

Strizu a dezvăluit că merge la biserica ridicată de Gigi Becali în baza celor de la FCSB din Berceni, înainte de fiecare antrenament.

”Nu pot să stau mult deoarece am treabă și vă rog să nu insistați. Eu merg de fiecare dată, când vin în această bază, la antrenamente, la preot ca să îmi dea binecuvântarea.

Mă rog pentru binele familiei și pentru antrenamentele la care particip. Am mare încredere în Dumnezeu și în forțele noastre că vom reuși să facem rezultate foarte bune”, a spus Leo Strizu, potrivit ProSport.

Leo Strizu, fost jucător la Rapid, Sportul, Poli Timișoara, FC Brașov sau Kayserispor, a mai fost principal de-a lungul carierei la formații precum FCSB II (2008-2011) sau Unirea Constanța (2021-2022).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!