Keseru isi schimba numele, echipa mai ataca doar cu acordul NATO. 12 concluzii dupa trecerea brandului Steaua de la Becali la MApN

Keseru isi schimba numele, echipa mai ataca doar cu acordul NATO. 12 concluzii dupa trecerea brandului Steaua de la Becali la MApN

Trecerea brandului Stelei din mainile lui Gigi Becali in cele ale Ministerului Apararii Nationale ridica multe semne de intrebare. Pe cele ironice le-am adunat aici.

Steaua redevine old-school. Cine nu visa sa auda din nou cum "militarii" deschid scorul. Bine ca nu focul. Iar cautarea unui nou imn a luat pana la urma sfarsit. Drepti! Un-doi-un-doi-un-doi cu Sanmartean - asa va suna de acum tactica de atac. In orice caz, ideea unei autobaze in poarta capata cu totul noi semnificatii acum. Sa mai spuna cineva ca fotbalul nu se intoarce la origini.

Putini stiu ce se va intampla in realitate cu brandul Steaua, dupa decizia de aseara a Instantei Supreme. Poate ca in lipsa unui brand, unii jucatori nu vor mai ramane. Nu stim nici macar daca plecarea de la club se va transforma de acum in "marș". In lipsa unor informatii despre efecte concrete, putem doar sa ne camuflam, pardon, cam umflam de ras gandindu-ne cum ar putea arata fotbalul in regim militar:

1. Un general e la nationala, brandul ‪Steaua‬ revine la Armata. Presupunem ca urmatoarea mutare e infiintarea Ligii I ‪Deveselu‬, no? 

2. Daca ‪MApN‬ va infiinta propria Steaua, cu 2% din PIB catre Armata in 2016, putem zice ca echipa a va avea un buget in spate de cel putin 2.9 mld euro?

3. Odata cu intrarea brandului Steaua în controlul MApN, ‪LPF‬ va schimba in regulament numele zidului de la lovituri libere în scut antiracheta?

4. Cantonamentul Stelei din aceasta iarna va fi mutat de MApN cel mai probabil in ‪Kandahar‬

5. Inevitabil, al 12-lea jucator la Steaua va fi, odata cu trecerea brandului de la Gigi Becali la MApN, o drona.

6. Keseru‬ isi va scrie pe tricou un nou nume: KesAir Force One

7. Steaua Armatei nu va avea voie sa atace in niciun meci decat daca toate tarile membre ‪NATO‬ isi vor da acordul in unanimitate

8. Gazonul din ‪Ghencea‬ va reveni oficial la transeele din meciul cu Valencia

9. ‪Szukala‬, ‪Arlauskis‬ si ‪Varela‬ vor pleca mai mult ca sigur. Ministrul Apararii trebuie sa fie roman

10. Primul gest al lui Gigi Becali in puscarie dupa aflarea sentintei a fost sa comande filmul "Steaua fara nume"

11. Scooter va fi sters din amintirile fanilor mai ceva ca o grupare terorista din Baghdad. "Treceti batalioane romane Carpatii" va fi noul imn al Stelei MApN

12. Exista zvonul ca MApN va deschide divizia de "counterintelligence" la Steaua, iar Tanase va fi direct responsabil.

Singura veste cu adevarat trista pentru urechile a milioane de suporteri din Romania este ca nu vom mai scapa niciodata de cliseul "a dat militaria jos din pod". Tot ce mai speram acum este ca zgomotul petardelor de pe stadion sa ramana zgomot de petarde :) Dacă aveti si voi alte idei, comentati mai jos:

Autor: Cătălin Andrei
Contact: catalin.andrei@protv.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies