Kapetanos e al Stelei! Atacantul grec a facut vizita medicala inainte de semnarea contractului! Cat va costa atacantul grec:

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 10:49

	Kapetanos e al Stelei! Atacantul grec a facut vizita medicala inainte de semnarea contractului! Cat va costa atacantul grec:

►Mai vrem un HAGI! Academia Hagi - Galata, azi 18:30 | Academia Hagi - Partizan, joi 16:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua bifeaza un nou transfer dupa cel al lui Ionut Neagu. Kapetanos a facut in aceasta dimineata vizita medicala la Bucuresti si va semna un contract pe un an cu optiune de prelungire. Pentru atacantul de 30 de ani, Steaua va plati in jur de 500 de mii de euro.

Pantelis Kapetanos revine dupa 2 ani la echipa la care s-a simtit cel mai bine in Liga 1 - grecul a inscris de 32 de ori pentru Steaua in 82 de partide si a ajuns la nationala, fiind convocat pentru Mondialul din 2010.

Kapetanos are astfel sanse mari sa fie trecut pe lista UEFA de catre Steaua - lista oficial urmeaza sa fie trimisa in aceasta dupa-amiaza

"E adevarat ca in ultimele ore am negociat mult cu cei de la Steaua. La ora asta nu am semnat nimic, dar lucrurile merg bine si sigur ne vom intelege"
a spus Kapetanos pentru ProSport.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT