Badea: "Julio Cesar sa ne dea 200.000 de euro, apoi poate juca la Gaziantep!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Ianuarie 2009, 18:36
Badea: "Julio Cesar sa ne dea 200.000 de euro, apoi poate juca la Gaziantep!"
Nicolae Badea anunta razboi intre Dinamo si Julio Cesar si declara ca fundasul brazilian nu poate ajunge la Gaziantepspor pana cand nu va achita 200.000 de euro.

"E imposibil ca Julio Cesar sa fie jucatorul lui Gaziantepspor, pentru ca el nu si-a incheiat conturile cu noi. Intre noi si Gaziantepspor sunt negocieri, dar nu e nimic semnat. Julio Cesar trebuie sa dea cam jumatate din cei 370.000 de euro primiti in avans pentru acest sezon, adica vreo 200.000 de euro. El trebuie sa restituie acesti bani pentru a putea juca la Gaziantepspor. Pana atunci, noi vom ingheta orice negociere. Ne-a pus deja intr-o situatia neplacuta cand a plecat marti din cantonament fara sa ne anunte. Ne-a trimis o scrisoare prin care incerca sa isi motiveze decizia, dar nu ne-a impresionat. Gaziantepspor l-a prezentat oficial pe Julio Cesar pe propria raspundere, el este jucatorul lui Dinamo in acte", a spus Badea.
Conform site-ului oficial al lui Gaziantepspor, fundasul brazilian a semnat un contract pe un sezon si jumatate si a fost chiar prezentat oficial in cursul zilei de miercuri in cadrul unei conferinte de presa.

Sindicat: Măsurile anticovid afectează bugetele angajaților ANAF. Ce facilități cer
BRAT

Modifică setările cookies