Jucatorul pe care Reghe il astepta de mult timp: "Il place foarte tare!" Pustiul care va conduce atacul Stelei in Champions League! Cum l-a testat Gigi Becali:

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Martie 2013, 06:45

►Local Kombat Londra “Ploua cu pumni”, sambata 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Ultimul transfer al Stelei, Nicusor Stanciu ... a trait numai printre stelisti. Toata familia lui tine cu Steaua ! Chiar mama lui l-a rugat sa semneze cu Steaua!

Nicusor Stanciu va castiga 7000 de euro pe luna la Steaua. Daca va deveni titular, Becali i-a promis ca o sa-i mareasca salariul la 10 mii.

Stanciu a fost dorit de Reghe. Sotia antrenorului, Ana Maria Prodan s-a ocupat personal sa-l aduca la Steaua!

Ana Maria Prodan: "Eu sunt prietena cu mama jucatorului! Sotul meu il place foarte tare pe jucator. Cred ca un pas inainte pt orice jucator la 19 ani sa poata sa joace la anul in Champions League"

Nicolae Stanciu: "Ma bucur ca am ajuns aici si i-am indeplinit tatalui meu un vis pentru ca o sa ma vada jucand in tricoul Stelei!"

Stanciu il va scoate din echipa Stelei pe Tatu.

Gigi Becali: "Ba sa stii ca nu mi se pare un jucator timid, chiar ma gandeam la 19 ani chiar l-am luat eu asa mai tare sa vad, conteaza foarte mult asta!"

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies