Dinamo FCSB Florin Raducioiu Mirko Ivanovski Superliga

Jucătorul pe care Dinamo mizează că le va da bătăi de cap fundașilor de la FCSB: „Îmi place de el! Se luptă cu apărătorii!”

Florin Răducioiu știe cine va fi pericolul numărul 1 pentru apărarea FCSB-ului. 
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 14:20
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 14:31

Dinamo și FCSB se vor întâlni în etapa cu numărul 23 din Liga 1, duminică, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. În primul meci din acest sezon, „câinii” au înregistrat cea mai drastică înfrângere din istorie contra marei rivale, 0-6 pe Arena Națională, iar elevii lui Flavius Stoican sunt hotărâți să spele rușinea din tur. 

Cu toate că între cele două echipe este o diferențe de 36 de puncte în clasament, Florin Răducioiu are încredere în jucătorii lui Dinamo. Mai ales în Mirko Ivanovski (32 ani), pe care mizează că va face diferența în acest derby și că le va da bătăi de cap lui Paulo Vinicius (37 ani) și Iulian Cristea (27 ani).

 Răducioiu: „Ivanovski ar trebui să fie mai mult ajutat de Matei”

„Motivaţia de a fi primul la minge, am mai spus, este o calitate esenţială pentru o echipă care luptă împotriva retrogradării, asta trebuie să fie forţa grupului.

Şi mă aştept individual de la jucători la mai mult, aştept mai mult de la Torje, de la Matei, jucători foarte importanţi pentru noi. Aştept şi de la Mirko mai mult, chiar două goluri pe meci, mă aştept la mai mult.

Mă aştept la o apărare mult mai atentă, lucidă. Îmi place de Ivanovski, e un jucător care e tot timpul prezent in faţa porţii, îmi place că se luptă cu apărătorii, nu e simplu pentru el.

Ar trebui să fie mai mult ajutat de Matei şi sunt sigur că Mister va găsi soluţiile cele mai bune pentru a fi ajutat în zona de atac.

Să fie mai concentrat, a dovedit la Piteşti, putea să mai dea un gol în prima repriză”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport

În acest sezon, Mirko Ivanovski a marcat două goluri, cu Gaz Metan Mediaș și FC Argeș, și a oferit o pasă decisivă în cele 15 prezențe din Liga 1. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!