Jucătorul pe care Adi Mutu nu vrea să-l piardă în vară: „În sezonul viitor va fi și mai bun!”

Adi Mutu Rapid Rares Ilie Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 18:53
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 19:03

Rapid e lider în playout, însă e obligată să se impună în fața Mioveniului, în ultima etapă, dacă vrea să joace în barajul pentru Europa.

Indiferent de cum vor încheia campionatul în acest an, rapidiștii au obiective mărețe pentru următorul sezon. Vor avea obiectiv câștigarea titlului.

Rareș Ilie, om de bază în Giulești

Mutu și-a făcut deja strategia și pregătește câteva mutări majore pe piața transferurilor. În plus, „Briliantul” spera ca în sezonul viitor să poată conta pe fotbaliștii care au dus greul în acest campionat. Rareș Ilie este unul dintre jucătorii pe care Mutu și-ar dori să-l aibă sub comandă cel puțin încă un sezon.

Rareș Ilie (19 ani) are parte de un playoff extraordinar. În cele 7 meciuri, atacantul Rapidului a înscris de 4 ori și a oferit 4 pase decisive. Cu aceste reușite, Ilie a bifat 6 goluri și 9 pase assist-uri în 34 de partide în această ediție a Ligii 1.

„Rareş Ilie nu mi-aş dori să plece în această pauză pentru că eu cred că, fotbalistic vorbind, creşterea lui abia acum a început. Aşa că în sezonul următor el va fi şi mai bun”, a adăugat antrenorul.

700 de mii de euro este cota de piață a lui Rareș Ilie, potrivit transfermarkt.com.

37 de meciuri a disputat mijlocașul ofensiv în tricoul Rapidului în acest sezon, reușind să marcheze șase goluri și să ofere nouă pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!