FOTO Transformarea lui "bad boy" Mutu, prezentată în cel mai apreciat tabloid din Marea Britanie. Cum e caracterizat antrenorul Rapidului

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 18:40
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 19:01

Considerat unul dintre cei mai de succes jucători români la nivel internațional, Adrian Mutu a avut o carieră marcată de scandaluri. 

Fostul selecționer al naționalei de tineret a rememorat perioada petrecută la Chelsea, în 2004, când, influențat de transferul important pe care îl prinsese, dar și de viața de noapte din Anglia, fiind și tânăr, a fost depistat pozitiv la cocaină. Mutu a fost atunci suspendat, iar cariera i-a fost „pătată” de acel moment. 

"Asta se întâmplă atunci când nu ai educație despre droguri, despre prostituate și toate lucrurile astea care te pot afecta serios. Pe vremea comunismului nu ne-a învățat nimeni, erau subiecte tabu. La mine a fost inconștiență.

Am fost la un nivel emoțional... terminat. Nu știam ce să fac. Eram și singur, un copil de 23 de ani. Și efectul pe care l-a avut asupra contractelor de imagine. Eu pe atunci făceam reclamă cu David Beckham, Versace, Valentino. Astea au căzut din prima. A fost o nebunie totală, singurii care au fost lângă mine au fost părinții.

Le-am demonstrat tuturor că nu contează când cazi, ci dacă te ridici. Tinerii jucători ar trebui să învețe din povestea mea și să nu facă ce am făcut eu", a povestit Adrian Mutu în cadrul podcastului "La Mijloc". 

Daily Star, prezentare în detaliu despre transformarea lui Adrian Mutu

Într-un amplu material realizat de cei de la Daily Star, jurnaliștii britanici au realizat un tablou al transformării antrenorului de la Rapid, de la cum a trecut de la statulul de "bad boy" la familist convins, alături de Sandra Mutu. Fosta Miss România este a treia soție a lui Mutu. Cei doi au împreună un băiat, pe Tiago, născut în 2017.

În materialul publicat de cei de la Daily Star se vorbește în detaliu despre nopțile pierdute în cluburi, certurile cu Jose Mourinho, scandalul cu cocaina, dar și despre aventura cu Laura Andreșan, cunoscută în România pentru aventurile amoroase. 

 

  • 19 milioane de euro a plătit Chelesea pentru transferul lui Mutu, în 2003, de la Parma. 
  • trei trofee are în palmares Adrian Mutu: titlul în Premier League cu Chelsea, titlul în Liga 1 cu Dinamo și Cupa României, tot alături de „câini”. 
  • 10 goluri și 9 assist-uri a reușit Mutu în 38 de meciuri jucate pentru Chelsea. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!