Jucătorul în care MM Stoica își pune toată încrederea: „El poate rezolva partida!”

MM Stoica FCSB Florinel Coman Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 19:26
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 19:34

FCSB și FC Voluntari se duelează în etapa cu numărul 25 din sezonul regulat al Superligii.

Mihai Stoica este de părere că Florinel Coman îi va aduce cele trei puncte FCSB-ului în confruntarea cu FC Voluntari.

„Avem foarte mari așteptări, pentru că Florinel a fost, în toată perioada de pregătire, inclusiv în Turcia, într-o formă de excepție.

Înainte de meciul de la Cluj, spuneam că am mare încredere că băieții au trecut ușor peste drama din ultimele clipe din meciul cu Farul și așa a fost, m-am bazat pe faptul că s-au antrenat foarte bine.

Acum, din nou. Chiar dacă nu am avut un teren de iarbă, pentru că au fost înghețate, ei au rătat foarte bine și pe sintetice, iar Coman a fost în top la fiecare antrenament. De aceea, cred și sper că el va rezolva meciul”, a spus Mihai Stoica.

Pintilii trimite pe teren cea mai bună echipă

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu FC Voluntari: Târnovanu - Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru - Cordea, Compagno, Coman; Rezerve: Vlad, Crețu, Haruț, Miculescu, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu

Prima echipă a Voluntariului: Popa - Matricardi, Paz, Armaș - Ricardinho , Răduț, Meleke, Vlad - Rață, Lops, Damașcan; Rezerve: Fernandez, Aliji, Costin, Andres, Tavares, Voican, Nemec, Florea, Merloi

FC Voluntari – FCSB, duminică, 12 februarie – ora 20.00

Doar o înfrângere au suferit bucureştenii în precedentele opt deplasări din campionat (31 octombrie 2022, U Cluj - FCSB 2-1), interval în care au bifat șapte succese.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 17 ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus ilfovenii, de opt ori au câştigat bucureştenii, iar alte șase partide s-au terminat la egalitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!