Jucătorul de la FCSB care l-a impresionat pe Mihai Stoica: "E forța naturii!"

Mihai Stoica alexandru pantea FCSB Rapid Răzvan Onea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 18:20
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 18:22

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a făcut o comparație între unul dintre jucătorii formației sale și un adversar de la Rapid.

Într-o discuție despre evoluțiile recente ale lui Răzvan Onea, fundașul dreapta de la Rapid, Mihai Stoica a făcut o comparație între fotbalistul giuleștenilor și Alexandru Pantea, care evoluează pe aceeași poziție, la FCSB.

Mihai Stoica: "Pantea e forța naturii"

Întrebat pe cine ar alege dintre cei doi, Mihai Stoica a fost categoric, explicând că Pantea stă mult mai bine din punct de vedere fizic și este și mai tânăr.

"Onea e născut în 1998 și Pantea în 2003. Pantea e forța naturii! Pentru mine, un fundaș așa mic nu e fundaș. Onea vine clar din mijlocaș, așa a jucat la Iași. Pantea are 1.78m.

E forța naturii! Nu e mic. Onea e mult mai mic decât Pantea", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Produs al academiei lui FCSB, Alexandru Pantea a fost împrumutat în sezonul trecut la FC Hermannstadt, în Liga 2. La începutul acestei stagiuni, fundașul  revenit la vicecampioană și a evoluat în 19 meciuri, reușind să ofere două pase decisive.

  • 1.78m și 71 de kilograme are Alexandru Pantea, conform site-ului oficial al lui FCSB
  • În noiembrie 2022, fundașul dreapta de la FCSB a debutat la naționala de seniori a României într-un meci amical cu Moldova, scor 5-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!