FCSB David Miculescu Gigi Becali Superliga

Jucătorul de la FCSB care l-a exasperat pe Gigi Becali: "Nu înțeleg de ce e atât de slab"

Gigi Becali a intervenit în direct la TV după remiza celor de la FCSB cu Universitatea Cluj, scor 2-2, în runda a 11-a din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 10:57
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 10:56

Printre jucătorii care l-au dezamăgit pe patronul de la FCSB s-a numărat David Miculescu. Atacantul a intrat pe teren în minutul 73, în locul lui Alexandru Băluță, însă nu a reușit să îl impresioneze pe Gigi Becali.

Gigi Becali: "Nu înțeleg de ce e atât de slab Miculescu"

Deși în urmă cu câteva zile transmitea că are încredere în atacantul pentru care a plătit 1,2 milioane de euro, Gigi Becali lasă de înțeles că a ajuns la capătul răbdării cu David Miculescu.

"Ce pot să fac cu el? Nu am ce să fac. Nu înţeleg de ce e atât de slab, că nu era aşa. E foarte slab", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

David Miculescu a ajuns la FCSB în august 2022, de la UTA Arad. Inițial s-a scris că vicecampioana a plătit 1,7 milioane de euro pentru atacant, însă Gigi Becali a transmis în urmă cu câteva luni că 500.000 de euro s-au întors în conturile sale, astfel că suma reală de transfer a coborât la 1,2 milioane de euro.

După meciul cu FC Bihor (2-0), din Cupa României, Gigi Becali avea o reacție diferită la adresa lui David Miculescu.

"Pe Miculescu îl aștept. Să vedem când o să fie Miculescu ăla în care am crezut. Încă mai cred pentru că e tânăr. Fizicul pe care îl are el, e puternic... e păcat să n-ajungă fotbalist.

E păcat! Și e băiat cuminte. Eu mai cred în el", spunea Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!