Billel Omrani FCSB ioan becali Superliga

Jucătorul care îi dă bătăi de cap lui Becali! Dezvăluiri neștiute din trecutul său fotbalistic: „E un jucător foarte dificil!”

Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa au fost surărinși petrecând până la 5 dimineaţa și ar putea fi sancționați dur de Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 16:30
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 16:40

Giovanni Becali, vărul patronului vicecampioanei, a susținut că știe din discuțiile cu Dan Petrescu, antrenorul CFR-lui, că Billel Omrani era un jucător problematic în perioada în care îmbrăca tricoul campioanei României.

Omrani, un jucător problematic, susține Ioan Becali

Fostul impresar crede că Omrani și ceilalți doi petrecăreți vor putea scăpa de pedeapsă dacă îi vor putea demonstra patronului „roș-albaștrilor” că „au avut un comportament civilizat”.

„Omrani e un jucător dificil. Îmi spunea Dan Petrescu, e greu să-l controlezi. Puteau să stea undeva să petreacă cu nevestele, cu prietenele, cu iubitele, într-un loc unde nu apare în mass-media. Gigi va renunţa probabil la cei care au dezamăgit.

Nu văd normal ca nişte jucători profesionişti care câştigă destul de bine să rămână până la ora 5, consumând băuturi alcoolice.

Dacă a fost un comportament civilizat în timpul lor liber şi nu au consumat băuturi alcoolice excesive, probabil că Gigi ar trece peste”, a spus Giovanni Becali, potrivit as.ro.

Billel Omrani a semnat cu FCSB la începutul lunii septembrie din postura de jucător liber de contract.

  • 1.3 milioane de euro este cota de piață a atacantului de 29 de ani, potrivit transfermarkt.com
  • Șase meciuri a adunat Omrani în tricoul vicecampioanei, însă nu a reușit să marcheze
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!