Mihai Stoica Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 Franta CM 2022

Mihai Stoica "nu crede" în Franța! Punctul slab al campioanei mondiale în opinia managerului general de la FCSB

Franța este prima națională calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 18:38
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 18:46

După victoriile cu Australia și Danemarca, formația antrenată de Didier Deschamps și-a asigurat biletul pentru fazele eliminatorii ale turneului final. Kylian Mbappe a fost desemnat de fiecare dată omul meciului, marcând deja trei goluri. 

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că Franța are anumite minusuri în jocul prestat până acum la Campionatul Mondial, însă recunoaște forța ofensivă a deținătoarei titlului en-titre. 

"Dar şi Franţa arată că are lacune. La 1-1, portarul a scos o minge foarte periculoasă. Franţa e umană. Ei mint până şi la turneul final cu aşezarea. Adică, tu, Franţa să zici una şi sa joci cu alta. Sunt nişte chestii...

Ce am remarcat eu, în afara de valoarea lui Mbappe, Franţa arată bine de la mijloc în sus. Au o atitudine mare de tot. Semnalul l-a dat Griezmann, care joacă excepţional, deşi joacă pe o altă poziţie. 

Franţa nu l-a vrut pe Griezmann, să nu uităm. Mbappe va avea nişte cifre... când te gandeşti că are doar 23 de ani, fenomen", a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Franța este prima națională calificată în optimile Campionatului Mondial

"Cocoșul galic" s-a calificat în optimile Campionatului Mondial din Qatar, care a debutat pe 20 noiembrie, cu meciul dintre țara gazdă și Ecuador, terminat 0-2.

Franța și-a demonstrat clasa în fața danezilor. Kylian Mbappe a dat lovitura și a realizat o „dublă” (61', 86'), anulând golul lui Christensen din minutul 68, care restabilise egalitatea.

În urma victoriei, elevii lui Didier Deschamps sunt primii calificați în optimile de finală de la Campionatul Mondial din Qatar.

Franța a câștigat și în primul meci, cu Australia, scor 4-1, care au trei puncte în Grupa D. Danemarca și Tunisia se află pe locurile trei, respectiv patru, împărțind, fiecare, câte un punct.

Grupa D:

Franța - 6p

Australia - 3p

Danemarca - 1p

Tunisia - 1p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!