FOTO EXCLUSIV Jucătorii de la FCSB, luați pe sus de o mare de copii

FCSB autografe Darius Olaru fani fcsb jucatori fcsb Superliga Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2024, 17:15
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2024, 17:26

Formația FCSB, în prezent clasată pe primul loc în campionatul intern, cu 44 de puncte, care poate câștiga campionatul matematic în următoare etapă, a organizat o întâlnire cu fanii echipei în magazinul oficial din AFI Cotroceni, din București.

Evenimentul a avut loc joi, 18 aprilie, de la orele 15:00, și a sărbătorit redeschiderea celui mai mare magazin Nike din Europa de Est.

Sute de fani au luat autografe de la jucătorii FCSB

La evenimentul din Centrul Comercial "AFI Cotroceni" au participat sute de suporteri, majoritatea copii, nerăbdători să își primească semnătura jucătorului preferat. Fanii "roș-albaștrilor" au venit cu tricouri personalizate, fulare și echipamente oficiale ale clubului, dar și cu desene și ilustrații create de ei, cu gândul de a-și primi iscălitura eroilor de pe Arena Națională. Majoritatea le-au transmis fotbaliștilor lui Elias Charalambous să învingă Rapidul și să câștige cât mai curând titlul. 

  • Foto - Gabriel Chirea

Olaru, Șut și Târnovanu, printre jucătorii care s-au întâlnit cu fanii

Din partea liderului din Liga 1 au participat fotbaliștii Darius Olaru, Octavian Popescu, Adrian Șut, Ștefan Târnovanu, David Miculescu, Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana, delegația fiind condusă de oficialii Marius Ianuli (team manager) și Cătălin Făiniși (ofițer de presă). Pentru FCSB urmează partida cu FC Rapid 1923, care se va disputa sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională din București. 

Foto - Gabriel Chirea 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!