VIDEO Jovan Markovic s-a cântărit și a dezvăluit rezultatul: "Sunt ca Ronaldo brazilianul! Era cel mai bun, nu?"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 19:25
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 19:23

Jovan Markovic (21 de ani), atacantul Universității Craiova, le-a răspuns celor care îl acuză că are kilograme în plus.

După meciul amical din Antalya cu formația Kecskemeti, câștigat de Universitatea Craiova, scor 3-1, Jovan Markovic a spus că s-a cântărit în această dimineață, iar rezultatul a fost cu doar 200 de grame în plus față de greutatea ideală.

Jovan Markovic: "Am 200 de grame în plus. Sunt ca Ronaldo brazilianul!"

Criticat adesea pentru că nu ar avea grijă de corpul său și ar evolua constant cu mai multe kilograme în plus, Markovic spune că ignoră toți contestatarii, nu citește presa și își dorește să joace din nou la naționala României de seniori.

"Da, am 200 de grame în plus. Da, serios! Lumea poate să mă critice non-stop, pe mine nu mă mai interesează. Dacă mă afectau criticile, mă lăsam demult.

(n.r - Și Ronaldo brazilianul era așa) Și era cel mai bun, nu? Așa sunt și eu (n.r - zâmbește). Eu mă simt foarte bine, tot timpul m-am simțit bine. Dacă mă critică, asta e, e treaba lor.

Anul ăsta îmi propun să joc cât mai mult, să marchez cât mai mult, să câștigăm cât mai multe meciuri. La națională, dacă decide Mister, dacă i-am convins, sper să mă ia.

Pentru mine n-a fost o perioadă grea. Eu sunt liniștit tot timpul. Nu te gândești, nu citești presa, te antrenezi și îți vezi de treabă. Nu mă gândesc la transfer, vreau să iau un trofeu cu Universitatea, iar când va veni momentul voi pleca", a spus Jovan Markovic.

  • Jovan Markovic a jucat în 19 meciuri de Superliga (11 ca titular) din acest sezon și a marcat trei goluri.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!