Joonas Tamm FCSB Superliga

Joonas Tamm, înapoi în Liga 1? Răspunsul jucătorului dat afară de FCSB

Joonas Tamm (31 de ani) a plecat de la FCSB, după ce Gigi Becali a decis să nu îi prelungească înțelegerea, fiind nemulțumit de prestațiile tale.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Iunie 2023, 19:07
Data actualizarii: Sambata 03 Iunie 2023, 19:05
Titular incontestabil la FCSB în sezonul recent încheiat, Tamm a acordat un interviu în presa din Estonia în care a vorbit despre motivele despărții de FCSB, despre Gigi Becali, dar și despre posibilitatea de a continua în Liga 1.

Joonas Tamm, înapoi în Liga 1? Răspunsul jucătorului dat afară de FCSB

Recent, a apărut informația potrivit căreia Petrolul Ploiești ar vrea să îl transfere, însă "Tamm nu știe nimic despre vreun interes din România", așa cum subliniază publicația Soccernet, care a discutat cu experimentatul stoper.
 
În cadrul interviului, Tamm a explicat ce și-ar dori de la următoarea echipă.

"Aștept acum și urmăresc cu calm ceea ce se întâmplă. Mi-aș dori să fie o alege bună și să nu mă grăbesc. Mi-aș dori un contract pe doi ani. Ar fi mai bine și pentru familia mea pentru că este dificil să te muți pentru doar un an.

Spre deosebire de experiențele mele anterioare, în România a fost total diferit. De multe ori au fost stadioane pline, cu 10.000-15.000 de fani. Viața extrasportivă, distracțiile, chiar și presa sunt diferite. Nu șiu ce să spun despre nivelul campionatului, pentru că și în Ucraina era foarte bun", a spus Joonas Tamm, pentru sursa citată.

Ce a spus Joonas Tamm despre Gigi Becali 

Întrebat despre declarațiile patronului de la FCSB, dar și despre faptul că finanțatorul nu a dorit să îi prelungească înțelegerea, deși prestațiile sale nu au fost deloc slabe, Tamm a oferit perspectiva sa asupra situației. 

„E normal, a spus despre alții că au fost mult, mult mai răi decât mine. După finalul sezonului regulat am jucat foarte bine în play-off și cifrele au arătat acest lucru, am fost pe primul loc în campionat la multe capitole. 

Însă motivul pentru care nu rămân are legătură cu emoția, nu? Până la urmă vor să aducă jucători noi, a fost decizia finanțatorului. Antrenorii și directorul sportiv și-au dorit ca eu să rămân, însă patronul a avut alte planuri. 

(n.r. despre atitudinea patronului) E normal. Puțin diferit însă în același timp clubul e mare, dacă nu sunt rezultate primești critici din toate părțile. Toată lumea era obișnuită cu asta. Poate în Estonia nu e normal, dar acolo e complet normal. 

Presiunea ajută. Nu au fost multe momente despre mine în general, decât după primul meci, dar apoi nimic. Altfel, existau multe discuții, însă eu nu făceam parte din ele. Trebuie să te descurci sub presiune, în special ca fundaș central, unde nu ai voie să greșești. A fost, în mod clar, o provocare interesantă”, a adăugat fundașul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!