"Jocurile sunt facute, noi doar participam! PA!" Hagi, FURIOS pe arbitraj! A anuntat Astra ca are cale libera la primul meci din PLAY-OFF

"Jocurile sunt facute, noi doar participam! PA!" Hagi, FURIOS pe arbitraj! A anuntat Astra ca are cale libera la primul meci din PLAY-OFF

Hagi anunta ca nu e interesat de rezultatele din play-off din cauza arbitrajelor.

Antrenorul celor de la Viitorul e furios pe arbitraj si sustine ca echipa sa nu este lasata sa joace. In play-off, Viitorul va fi doar partener de joc anunta Hagi. Echipa Regelui are meci cu liderul Astra in prima etapa.

"Incercam sa jucam fotbal. Nu are rost sa ne gandim. Ce, avem vreo sansa? Trebuie sa participam si asta e. Daca iese, iese, daca nu, asta e. Daca ei vor sa decida totul, asta e situatia. Vedeti voi cum e. Eu joc cu copii si uite. nu e clar? Nu e rosu in prima repriza, fault clar in prima repriza, epnalty la Nicolita? Haide, ma, ce naiba? Suntem prea mici. Nu ne intereseaza nimic la Giurgiu cu Astra. Participam! PA!", a declarat Hagi la Dolce.

"Am ajuns sa fim cobai. Hai sa fim seriosi. Am vrut doar sa jucam fotbal. Am ajuns pe merit aici. Atat zic, sa ne lase sa jucam fotbal. Care e mai bun sa castige. Sunt echipe bune toate, ce sa facem. LA Petrolul gol valabil anulat. Cu Steaua ce a fost aici... Eu ce sa mai zic? Daca ala nu e penalty la Nicolita eu ma las de fotbal!", a continuat Hagi la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies