Jonathan Rodriguez Liga 1

Jonathan Rodriguez, învins de fosta echipă: ”Un sentiment ciudat, m-am întors unde a fost casa mea 4 ani”

FC Botoșani a câștigat fără emoții duelul cu Dinamo, scor 4-0, și s-a apropiat la 1 punct de FC Voluntari.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 07 Februarie 2022, 22:37
Data actualizarii: Luni 07 Februarie 2022, 22:54

Singura reprezentană a Moldovei din Liga 1 nu a avut emoții în fața echipei lui Flavius Stoican, care nu a mai câștigat de pe 13 decembrie. ”Câinii” au fost răpuși de golurile lui Roman II, Fili și dubla brazilianului Jaja.

Jonathan Rodriguez, fostul căpitan al lui FC Botoșani, a declarat că a fost un sentiment ciudat pentru el să piardă pe terenul care i-a fost ”casă” timp de patru ani. Argentinianul spune că Dinamo are nevoie de o victorie de moral, care să determine și alte succese.

"E un sentiment ciudat, m-am întors unde a fost casa mea 4 ani, sunt supărat, am pierdut 4-0. Nu cred că a fost în meci o așa de mare diferență, dar asta e fotbalul. Ne lipsește să dăm noi primul gol și să nu mai luăm așa repede, că e greu.

Am încercat, ne-am deschis și am primit încă două goluri și e greu să întorci. Nu contează statistica, se câștigă pe goluri. Toate meciurile sunt niște finale pentru noi. 

Trebuie să luăm puncte și să continuăm să jucăm ca azi și sunt convins că, dacă vom câștiga un meci, vor urma multe victorii la rând. Depindem de un meci, să îl câștigăm și să prindem încredere", a declarat Jonathan Rodriguez, fotbalist împrumutat de Dinamo de la CFR Cluj.

Modifică setările cookies