Pep Guardiola Manchester City Anglia Jucătorii de la Manchester City

Surpriza lui Pep Guardiola! Cine l-a înlocuit pe Ferran Torres pe lista UEFA! Phil Foden, marele absent

Manchester City s-a despărțit de Ferran Torres, plecat la FC Barcelona.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 07 Februarie 2022, 22:31
Data actualizarii: Luni 07 Februarie 2022, 22:37

Iberiul a fost înlocuit de Pep Guardiola din lista UEFA cu un brazilian de doar 18 ani. Kayky este fotbalistul care a prins ultimul loc din lotul pentru participarea în fazele finale ale celei mai importante competiții inter-cluburi din lume.

Fotbalistul trafsferat de la Fluminense în luna august a anului trecut, pentru 10 milioane de euro, este văzut drept marea speranță a fotbalului brazilian. Acesta a strâns 13 meciuri, 4 goluri și două pase de gol în acest sezon, două dintre meciuri fiind pentru echipa mare a lui Manchester City, celelalte pentru echipa U23.

De asemenea, surpriza este dispariția lui Phil Foden de pe listă. Mijlocașul de 21 de ani, cotat la 85 de milioane de euro, a fost trecut pe lista ”B”, deoarece a devenit eligibil. El poate evolua însă alături de prima echipă, dar și de cea secundă.

Lotul ”A” ales de Pep Guardiola: Ederson, Steffen, Carson; Walker, Dias, Stones, Ake, Zinchenko, Laporte, Cancelo; Lavia, Rodri, Fernandinho, Gundogan, De Bruyne, Bernardo; Mahrez, Sterling, Jesus, Kayky, Grealish.

Pe lângă Phil Foden, pe lista ”B” se mai găsesc nume precum CJ Egan-Riley, Luke Mbete, Joshua Wilson-Esbrand, Cole Palmer, sau James McAtee.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!