Familia Iordanescu, favorita sa preia Steaua! Visul lui Gigi: "Cu Dan Petrescu n-as avea emotii!"

Autor: Sport.ro
Marti 21 Septembrie 2010, 08:52

	Familia Iordanescu, favorita sa preia Steaua! Visul lui Gigi: "Cu Dan Petrescu n-as avea emotii!"

Ilie Dumitrescu a demisionat iar Gigi Becali nu incearca sa-l opreasca. Steaua va avea saptamana aceasta un nou antrenor, iar Anghel Iordanescu si fiul sau sunt favoriti sa preia clubul din Ghencea.

"Il las pe Edi Iordanescu interimar. Sa joace in Cupa cu restul echipei, care n-a evoluat azi. Il iau si pe ta-su sa-i dea lectii", a anuntat Gigi Becali la gsptv dupa meciul cu Astra. Edi Iordanescu a venit ca secundul lui Ilie Dumitrescu insa nu va pleca odata cu acesta.

Si Mitica Dragomir crede in aceasta varianta. "Anghel Iordanescu ar defila cu o asa echipa. Ar impune disciplina si ar face treaba. Poate sa il lase pe Edi pe banca si el doar sa il ajute", a declarat seful Ligii.

Visul lui Gigi Becali este insa altul, unul care pare deocamdata interzis. "Daca vine Dan Petrescu va castiga campionatul la 10-12 puncte diferenta. El ar garanta si performanta in Europa. Oricine ia campionatul acum la Steaua, dar cu emotii; Dan Petrescu mi-ar garanta ca luam campionatul la pas.", a mai spus patronul Stelei.

Biden îşi începe mandatul cu o popularitate niciodată atinsă de Trump. Ce arată sondajele
BRAT

Modifică setările cookies