Liga 1

Isi ia Dinamo revansa pentru mutarea lui Tamas la Steaua? "Cainii" au cale libera catre un fundas dorit de stelisti in urma cu un an

Dinamo a pierdut lupta cu rivala "de moarte" Dinamo pentru Gabi Tamas, dar pare tot mai aproape de o mutare interesanta. "Cainii" isi pot lua revansa in fata stelistilor prin transferul unui fundas dorit cu insistenta de echipa din Ghencea, in urma cu un an.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 18:41
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 18:53

Vazut drept "noul Chiriches" si urmarit cu insistenta de Laurentiu Reghecampf in urma cu un an, Andrei Marc nu a avut parte de ascensiunea pe care i-o preconizau multi oameni de fotbal.

Acum, insa, fundasul de 21 de ani poate prinde un "tren" important.

Dorit in Ghencea in perioada in care Laurentiu Reghecampf antrena Steaua, Marc a fost blocat de Ceahlaul, echipa care a cerut la acea vreme un pret foarte mare pentru un fotbalist care abia apucase sa se faca remarcat - 1 milion de euro.

La un an de la acel moment, Marc poate fi protagonistul unei alte mutari interesante. Fundasul, care s-a mai aflat si pe radarul lui Atletico Madrid, dar si al unor echipe din Anglia, dupa cum spuneau sefii Ceahlaului in urma cu cateva luni, a fost declarat liber de contract de Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, ca urmare a restantelor financiare pe care le avea de incasat.

Aflat si pe lista lui Dinamo de mai multa vreme, Marc poate semna acum cu echipa din Stefan cel Mare, daca Ceahlaul nu va contesta decizia CNSL.

International de tineret, Marc este cotat la 750 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de

Dinamo isi poate lua astfel revansa pentru pierderea lui Gabi Tamas, fundas cu care a negociat in ultimele zile, insa care a ales sa mearga la rivala traditionala Steaua.
 

Modifică setările cookies