Daniel Isaila Astra Giurgiu Steaua Superliga

Isaila: "Asta e fata noastra adevarata! E un nou inceput pentru noi!" Ce spune despre meciul cu Salzburg din Europa League

Steaua 0-0 Astra / Daniel Isaila e fericit pentru meciul cu Steaua, despre care spune ca Astra il putea castiga cu putin noroc la finalizare.  

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Septembrie 2014, 23:02
Data actualizarii: Duminica 28 Septembrie 2014, 23:22

"A fost un joc foarte bun, baietii mei merita toate felicitarile. Asta e adevarata fata a noastra. Ma bucur ca am facut un joc reusit, prima repriza ne-a apartinut in totalitate, am avut 5-6 ocazii, Steaua n-a avut nimic. Apoi a fost meciul mult mai echilibrat, ei au avut bara, dar si noi am avut situatii. Un meci frumos facut de cele mai puternice echipe in momentul de fata.

Jocul de azi imi da speranta, totul depinde de noi, trebuie sa ramanam cu picioarele pe pamant. Am discutat mult cu baietii, ne-am antrenat, le-am amintit perfromantele din trecut.

Ben Youseff e jucatorul nostru, e extrem de valoros, e important sa aiba continuitate, a scazut in ultimul timp.

Imi doresc sa jucam la fel si cu Salzburg, sper ca e un nou inceput pentru noi. Nu urmaresc zvonurile, nu ma gandesc la concediere. Fotbalul nu a inceput cu mine si nici nu se termina la Astra. Orice antrenor e tinut de rezultate. Suntem obisnuiti cu presiunea", a declarat Daniel Isaila la Look TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!