VIDEO EXCLUSIV Ironii către Becali și Iftime: ”Am mai văzut meciul ăsta”

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 15:59
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 16:25

FCSB a reușit să treacă de FC Botoșami, scor 3-1.

Meciul a atras multe semne de întrebare. FC Botoșani a condus cu 1-0, însă FCSB și-a revenit și a câștigat pe final, alimentând părerile oamenilor care spun că între cele două echipe există o relație de ”colaborare sportivă”.

Unul dintre ei este Sorin Cîrțu. Președintele Universității Craiova consideră că meciul a fost ”vândut” de echipa lui Iftime.

"M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa... Şi nu trebuie să interpretaţi, bine, puteţi intrepreta cum vreţi, dar spun că nu mă uit la partidele astea. Botoşani-FCSB, FCSB-Botoşani. Şi nu o spun cu răutate", a declarat Cârţu la ProX.

Țigănașu, unul dintre cei mai importanți jucători ai FC Botoșani, a vorbit după meci despre situația echipei, explicând de ce au pierdut.

"Este o supărare mare pot să zic, am controlat jocul în prima repriză. Ne-am retras cam mult pe final, în ultimele 25 de minute. Așa ne-a dus jocul, să ne retragem. Ei au prins încredere după ce ne-au egalat. Am avut ceva ocazii, e foarte greu să emiți pretenții când ai două-trei șanse mari contra FCSB-ului și nu marchezi", a mai declarat Ţigănaşu la flash-interviu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!