Bogdan Lobonț trage o singură concluzie după Farul - Rapid

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 21:27
Data actualizarii: Miercuri 24 Aprilie 2024, 21:27

Rapid s-a deplasat miercuri la Ovidiu pentru confruntarea cu Farul din etapa #6 a play-off-ului Superligii României.

Giuleștenii au pierdut cu 1-3 și s-au distanțat, așadar, de un loc care duce în cupele europene. Rapid rămâne pe cinci cu 29 de puncte și se clasează la cinci lungimi de Craiova, care completează podiumul.

Bogdan Lobonț trage o singură concluzie după Farul - Rapid

Bogdan Lobonț a vorbit după meci și a evidențiat faptul că elevii săi trebuie să muncească și mai mult pe acest final de campionat. De asemenea, interimarul giuleștenilor a garantat că rapidiștii vor fi mai puternici în următoarea etapă.

”Dacă nu învățăm din greșeli... Cred că am spus totul. Trebuie să învățăm din greșeli. E obligatoriu să învățăm să nu le mai repetăm. Toți cei care am făcut parte din lot în această seară trebuie să învățăm din greșeli și să mergem mai departe cu aceeași energie, cu aceeași implicare. Băieții sunt la fel. Nu s-au schimbat. Trebuie să ne focusăm pe prezent. Ce facem zi de zi.

Ei știu foarte bine ce nu au făcut bine în această seară. Le-am spus în cabină. Trebuie să ne focusăm pe ce am făcut bine. Să ne îmbunătățim la ce a funcționat mai puțin bine. De ce să fac reproșuri? Știu foarte bine ce au făcut astăzi în teren. 

În această seară nivelul meu de inspirație a fost ăsta. Data viitoare o să fie mai bine. Nu știu. Vedem. Astăzi așa ne-am prezentat. Mergem înainte. Muncă, muncă și iar muncă. Sensul de apartenență la acest club ăsta e. Muncă. Rapid e o echipă muncitorească. Asta spune istoria Rapidului.

Noi speranțe avem! Echipa cum să fie? Cu capul în pământ. E normal, pentru că e o înfrângere. O luăm ca pe o înfrângere. Mă întorc și repet. Face parte din parcursul nostru de creștere. O să fim mult mai puternici, garantez. Privim spre viitor. Muncă, muncă. Investim energie. Zi de zi. Nu doar la antrenament. Și după ce plecăm acasă.

Apreciez mult încrederea pe care mi-a dat-o conducerea, dar eu nu joc nicio șansă”, a spus Bogdan Lobonț.

Farul - Rapid 3-1

Louis Munteanu a deschis scorul în minutul 40, iar Albion Rrahmani a bătut exemplar un penalty în minutul 45+4 și a restabilit egalitatea. Doar că Farul s-a descătușat în actul secund.

Mai întâi, Luca Andronache a readus campioana en-titre în avantaj în minutul 67, ca Amine Benchaib să înghețe tabela de marcaj la 3-1 în minutul 69.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!