Ion Crăciunescu, vehement la adresa lui Aleksander Ceferin în urma ultimei decizii UEFA

Ion Craciunescu Aleksander Ceferin UEFA Superliga ”Vrei să-ți bați joc de echipă!” Verdict dur al lui Ion Crăciunescu, după FCU Craiova - FCSB 0-1
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 22:37
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 22:36

Fostul mare arbitru a intervenit în cazul deciziei UEFA care avantajează Federația Maghiară de Fotbal.

Federația Maghiară de Fotbal a depus o cerere prin care fanii Ungariei ar putea afișa steaguri cu simbolul Ungariei Mari la meciurile internațională, iar UEFA ar fi decis în favoarea maghiarilor, după cum se anunță pe pagina oficială a federației.

Ion Crăciunescu, vehement la adresa lui Aleksander Ceferin în urma ultimei decizii UEFA

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru, a vorbit despre decizia UEFA și și-a expus propria opinie, evidențiind faptul că președintele Aleksander Ceferin e unul dintre cei mai slabi reprezentanți ai instituției în speță.

„Am cunoscut mulți conducători ai UEFA în istorie și nu cred că a fost altul mai slab decât acest Ceferin. Păi dacă i-a strâns pe lângă el? Știi ce se spune? Că întotdeauna e și o decizie politică atunci când numesc un șef la UEFA sau la FIFA”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.

Revoltător! UEFA a acceptat cererea maghiarilor de a folosi steagul Ungariei Mari pe stadioane la meciurile naționalei maghiare 

Federația Ungară de Fotbal a făcut cerere ca fanii Ungariei să poată afișa steguri cu simbolul Ungariei Mari la meciurile internaționale. Cererea a fost făcută de Sandor Csany (69 ani) președintele Federației, care este și vicepreședinte UEFA și FIFA, la începutul lunii februarie. Acum, UEFA ar fi decis în favoarea maghiarilor, după cum se anunță pe pagina oficială a Federației. 

Ungaria Mare reprezintă o idee politică ce presupune ca țara să revină la frontierele pe care le-a avut înainte de 1918. Pe Harta Ungariei mari sunt incluse o parte din regiunea Transilvania, dar și regiuni din Slovacia, Croația, Ucraina, Slovenia și Serbia. 

MAI MULTE DETALII AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!