Ion Crăciunescu remarcă: "Am văzut și eu o echipă în România care pasează în viteză"

Ion Craciunescu Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga ”Vrei să-ți bați joc de echipă!” Verdict dur al lui Ion Crăciunescu, după FCU Craiova - FCSB 0-1
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 12:01
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 12:24

Ajunsă la etapa a 25-a, Superliga oferă și surprize interesante. 

FCU Craiova a făcut un meci excelent vineri seara, în Giulești, și s-a impus cu 2-1 în fața formației lui Adrian Mutu, Rapid. Condusă de Nicolo Napoli, FCU Craiova a început în forță și a reușit să contracareze jocul variat al unei echipe care pe teren propriu are evoluții concludente. 

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, și-a exprimat entuziasmul la finalul partidei și a spus că l-a visat pe... Gică Hagi, însă e conștient că pătrunderea în play-off e dificilă. 

Ion Crăciunescu, impresionat de echipa lui Mititelu 

Fostul ecuson FIFA, Ion Crăciunescu, a lăudat duminică dimineața formația lui Adrian Mititelu. Crăciunescu s-a arătat impresionat de viteza cu care au pasat Bauza și colegii săi. 

”Uite, am văzut o echipă, pe Craiova, pe FC U.... N-am văzut în ultimul timp o echipă care să-mi placă mai mult decât FC U acum. De data aceasta am văzut și eu, în fotbalul românesc, în competiția din România, o echipă care a pasat în viteză, cu jucători care n-au făcut greșeli tehnice aproape deloc.

Am mai văzut o echipă cu potențial fizic foarte bun, o echipă agresivă. Ce mai, o echipă care pe mine m-a încântat. Efectiv!

Și, stai puțin, nu oriunde, ci pe terenul Rapidului, unde e greu de jucat. E greu să te exprimi acolo, pentru că Rapid este și ea o echipă bună”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport. 

  • FCU Craiova se află pe locul șapte în clasament, având 30 de puncte obținute în 24 de etape jucate. În următoarea etapă, oltenii joacă pe teren propriu cu FC Voluntari.

Adrian Mititelu, despre Bauza și Bahassa

FCU i-a achiziționat în iulie 2022 pe Juan Bauza (de la Csikszereda) și Yassine Bahassa (de la Quevilly Rouen), iar cei doi fotbaliști ofensivi au devenit rapid jucători de bază la echipă. Adrian Mititelu a dezvăluit cât au costat jucătorii care i-ar putea aduce milioane de euro în vară.

„Ştiţi foarte bine că am dat în jur de 200.000 (n.r.- de euro) către cei de la Csikszereda şi plus ce m-au costat primele de instalare la el, la impresar. Deci, până acum, vreo 600-700.000 m-a costat Bauza. Pe Bahassa l-am adus pe nişte sume simbolice”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Primasport.

„Am şi eu doi, trei oameni care lucrează (n.r. – despre cum i-a găsit FCU Craiova pe Bauza şi Bahassa), care nu sunt cunoscuţi de dumneavoastră, de opinia publică. Se uită şi ei, văd 10, 15, 20 şi aleg. Se pare că au ochiul format şi e şi de noroc chestia asta, trebuie să fim realişti. Că şi noi am mai dat greş.

Eu am fost un norocos. Că sunt unii oamenii care au ghinioane într-o anumită treabă şi alţii care au noroc, de pe altă parte. Eu, pe lângă necazurile pe care le-am avut în viaţă, tot timpul am fost norocos să strâng în echipa mea jucători de valoare”, a mai spus Mititelu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!