robert moldo Farul Constanta giovanni becali Superliga

Ioan Becali a dezvăluit de ce a renunțat, de fapt, Gică Hagi la Robert Moldoveanu! Unde ar putea ajunge atacantul

Fostul impresar Ioan Becali, care în momentul de față deține o firmă de impresariere alături de fratele său, a dezvăluit motivul care a stat la baza deciziei lui Gică Hagi de a renunța la Robert Moldoveanu.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 18:42
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 18:42

Potrivit fostului impresar, accidentările dese pe care le-a suferit atacantul în ultima perioadă l-au făcut pe „Rege” să se despartă de acesta.

Niciun club nu și-a manifestat pentru moment interesul pentru atacantul de 23 de ani, dar Giovanni Becali este încrezător că-i va găsi o echipă unde să-și poată etala calitățile pe care le are.

„Pentru Robert Moldoveanu căutăm echipă, să vedem unde ar putea să joace în continuare. E încă un jucător tânăr, are doar 23 de ani. E adevărat… după multe ghinioane și multe accidentări, e greu să te recuperezi atât de ușor și din punct de vedere fizic, și psihic.

Sper ca el totuși să găsească o echipă unde să-și etaleze calitățile. A avut evoluții bune, dar apoi iar a fost accidentat, iar a avut întinderi. El n-a avut niciodată un an întreg fără niciun fel de leziune.

Sper ca Dumnezeu să-l ajute. Deocamdată, n-am discutat cu nicio echipă. Vom vedea. E vacanța asta. Din ianuarie… deja ne interesăm.

Când m-am dus odată la un meci, la Farul, tocmai îl văd în lojă și i-am zis: «Ce faci, mă, aici?». Zice: «Băi, sunt accidentat, nea’ Giovanni». Asta e…”, a spus Giovanni Becali, potrivit as.ro.

Farul și Moldoveanu s-au despărțit pe cale amiabilă

„Farul și Robert Moldoveanu au decis, de comun acord, întreruperea relațiilor contractuale!

În 26 de partide pentru echipa noastră, Robert Moldoveanu a marcat 3 goluri și a oferit 2 pase decisive”, a fost comunicatul constănțenilor.

200.000 de euro este cota de piață a lui Robert Moldoveanu, potrivit transfermarkt.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!