David Miculescu FCSB Gigi Becali Superliga

Întrebat despre David Miculescu, pentru care a plătit 1,7 milioane de euro, Gigi Becali a oferit un răspuns surprinzător

Gigi Becali a organizat o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, și despre decizia luată de ÎCCJ în cursul zilei de 28 martie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 08:31
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 08:31

Patronul FCSB a vorbit și despre cei mai importanți jucători de la echipa sa și a fost întrebat și de David Miculescu, fotbalistul transferat de la UTA Arad pentru 1,7 milioane de euro.

Becali are în continuare încredere în Miculescu, chiar dacă cifrele acestuia în acest sezon nu sunt pe măsura așteptărilor. Patronul vicecampioanei este convins că extrema dreaptă va avea evoluții mult mai bune din sezonul următor.

"Pe Miculescu l-am luat pentru viitor, nu să fie mare sculă acum. Va fi mai bun la anul, calitatea lui se vede", a spus Gigi Becali, la conferință.

David Miculescu a prins 38 de meciuri în acest sezon pentru FCSB, reușind să marcheze două goluri și să ofere trei pase decisive.

VIDEO - Gigi Becali, conferința de presă

Gigi Becali: ”Nu mai stăm să promovăm jucătorii”

Patronul vicecampioanei nu vrea să riște nimic în play-off și îl va trece pe banca de rezerve pe Tavi Popescu, fiind mulțumit de prestațiile din ce în ce mai bune ale lui Florinel Coman.

Becali nu a revenit asupra deciziei și spune că, în play-off, FCSB va miza pe jucătorii care sunt în cea mai bună formă.

„Cum să fie titular? Am încercat și am făcut niște lucruri pe care le merita Tavi, dar acum e prea bun Coman, eu nedreptate nu mai pot să fac.

 Nu numai că fac nedreptate, dar e chestiune de campionat, acum nu mai stăm să promovăm jucătorii. Sunt câteva meciuri în play-off și trebuie să joace cel mai bun. La mijloc sunt Malcom, Olaru și Șut pe care n-ai cum să-i schimbi. El poate să joace, dar să fie mai bun cu Coman”, a spus Gigi Becali.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!