Liga 1

Interviu SENZATIONAL cu Fabbrini in cel mai citit ziar italian: "Sper sa ma intorc acasa!" 

Jucatorul lui Dinamo a vorbit in presa italiana despre Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Decembrie 2019, 15:58
Data actualizarii: Miercuri 11 Decembrie 2019, 16:01

Diego Fabbrini (29 ani) a oferit un interviu pentru Gazzetta dello Sport. Mijlocasul lui Dinamo a dezvaluit ca s-ar intoarce acasa, desi se simte bine in Romania. Jucatorul s-a mutat impreuna cu familia in Romania.

"Familia mai presus de orice, intotdeauna! Sunt bine, imi place orasul, e cate un zbor spre Italia la fiecare ora. Iarna nu e nici macar atat de frig. La Botosani a fost mai rau, acolo temperaturile erau scazute la -10 grade. Imi e dor de Pisa, e normal, mi-ar placea sa ma intorc acasa. Nu am primit nicio oferta in vara, insa sper sa ma intorc.

  • Interviu SENZATIONAL cu Fabbrini in cel mai citit ziar italian: Sper sa ma intorc acasa!

Cand nu ma antrenez, sunt intotdeauna cu fiica mea. Am ceea ce imi trebuie, vorbesc in engleza cu cochipierii mei si inteleg romana. E asemanatoare cu italiana. Ii inteleg atunci cand vorbesc mai incet", a declarat Fabbrini pentru cotidianul italian. 

Fabbrini si-a amintit de momentele de la inceputul carierei

"Fabbrini va implini 30 de ani pe 31 iulie. Avea toate calitatile sa cucereasca lumea, insa nu a iesit totul cum a planuit.

Un fantezist, chiar si extern, ca si adolescent, el insemna o promisiune. La echipa de juniori a Italiei purta numarul 10 si visa sa fie Kaka", scrie Gazzetta.

Antonio Di Natale, o prietenie care trece granitele fotbalului  

Dinamovistul a vorbit despre prietenia cu Antonio Di Natale.

"Ce pot spune despre el? Este puternic, punct. Extrem de puternic. Cel mai bun jucator cu care am jucat. Am fost prieteni inainte de perioada Udinese. Aveam o echipa frumoasa, puternica, cu Benatia, Muriel, Armero, Handanovic", a declarat Fabbrini pentru sursa citata. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies