Cel mai bun gazon din tara si cea mai proasta nocturna! :) Ce spune Neagoe dupa ce i-a distrus lui Dinamo visul de play-off

Hermannstadt a invins-o pe Dinamo cu 4-2.

Hermannstadt a revenit pentru al doilea meci din acest sezon pe terenul de la Sibiu. Revenirea pare sa ii fi resuscitat pe sibieni si au reusit sa o bata pe Dinamo cu 4-2. Eugen Neagoe este extrem de multumit de acest lucru si spune ca gazonul de la Sibiu este in conditii extraordinare.

"Este al doilea meci pe care il jucam la Sibiu, pe un gazon extraordinar. Cred ca este cel mai bun gazon din tara in acest moment si bineinteles suportul pe care il avem din partea fanilor. Cele 4000 de locuri au fost ocupate. Chiar daca am jucat cu doua echipe importante, am reusit sa acumulam 4 puncte. Mi-as fi dorit 6, dar e bine si asa", a spus Neagoe la PRO X.

Daca gazonul este unul de invidiat, nocturna lasa de dorit

"Sincer, daca parerea mea intereseaza, se pare ca ar trebui sa fie la alt nivel. Dar am primit aprobare sa jucam pe acest teren. Eu ce stiu ca aceasta nocturna nu va ramane permanent. Stadionul se va moderniza si va fi cu totul alt sistem de iluminat. A fost un joc ca toate celelalte, nu mai suntem la inceput, acum au deja o experienta foarte mare. Erau 3 puncte importante in joc, am reusit sa castigam si jucatorii merita felicitati pentru atitudine, pentru efortul pe care l-au facut. Nu doar cele 4 goluri, am mai avut ocazii si puteam sa mai marcam 2-3 goluri. 

Eu pot sa spun doar ce s-a intamplat de cand am venit eu. Eu cred ca de la venirea mea am pierdut cel putin 6 puncte. Puteam sa fim pe locul 9 in acest moment, pentru ca am pierdut 2 puncte la Clinceni, la Medias la fel, acasa cu Voluntari unde am ratat si un penalty si in afara de asta am mai avut 3 ocazii mari singur cu portarul", a mai spus Neagoe.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT