Intel Sky a EXTINS contractul cu RCS! Ce se intampla cu drepturile pentru Liga I din retur

Intel Sky a EXTINS contractul cu RCS! Ce se intampla cu drepturile pentru Liga I din retur

Intel Sky Broadcasting a extins contractul cu RCS, anunta detinatorul drepturilor TV pentru Liga I si Cupa Ligii. 

Look TV si Look Plus intra in pachetul de baza al RCS, dupa extinderea contractului dintre Intel Sky si operatorul de cablu. RCS va produce toate meciurile, care vor fi transmise din retur pe Digi, Look si Dolce.

"ISB Media Holding LTD, detinatorul drepturilor mediatice pentru competitiile de fotbal din “Liga 1” si “Cupa Ligii”, a semnat un parteneriat extins cu RCS – RDS. Astfel, LOOK TV si LOOK PLUS vor fi difuzate in pachetul de baza al operatorului RCS-RDS.

In urma acestui parteneriat, posturile LOOK TV si LOOK PLUS, aflate in proprietatea ISB, vor fi redistribuite in pachetele de baza ale tuturor retelelor de televiziune prin cablu si satelit apartinând grupului RCS-RDS.

Incepand cu luna februarie, posturile LOOK TV si LOOK PLUS vor face parte din pachetul de baza oferit clientilor de televiziune prin cablu si satelit al RCS – RDS. Fanii fotbalului romanesc vor putea urmari in continuare pe LOOK TV si LOOK PLUS in regim live toate cele 9 meciuri ale fiecarei etape din “Liga 1”, precum si meciurile din cadrul “Cupei Ligii”, e comunicatul transmis de ISB. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies