Inlocuitor de la Steaua pentru Eric! Pandurii au acceptat oferta pentru brazilian si asteapta cu bratele deschise un stelist: "Este o solutie excelenta!"

Autor: Sport.ro
Duminica 05 Ianuarie 2014, 08:42

	Inlocuitor de la Steaua pentru Eric! Pandurii au acceptat oferta pentru brazilian si asteapta cu bratele deschise un stelist: "Este o solutie excelenta!"

► Duminica 16:15 Derby - Chelsea si 18:30 Man United - Swansea! FAntasticii din FA Cup LIVE Sport.ro!

Curtat intens de echipele importante ale Ligii 1, printre care Steaua si Dinamo, dupa anul perfect pe care l-a traversat, Eric de Oliveira va parasi campionatul Romaniei, mijlocasul ajuns la Pandurii vara trecuta urmand sa ia drumul Asiei.

Presedintele vicecampionilor, Eugen Parvulescu, a confirmat plecarea fotbalistului brazilian, spunand ca una dintre solutiile pentru inlocuirea sa ar putea veni chiar din Ghencea, de la campioana en-titre a Ligii 1.

"Eric va pleca in zilele urmatoare de la Pandurii, dar nu in Romania. Chiar daca este cel mai important jucator din lot, obiectivul va ramane calificarea in Europa League.

Au mai plecat Chiriches, Maxim, Pintilii si tot am fost vicecampioni. Daca Matulevicius si Predescu ar fi apti, nu as avea nicio emotie.

Radut ar fi asteptat cu bratele deschise daca Steaua renunta la el. Este o solutie excelenta pentru a-l inlocui pe Eric", a spus presedintele gorjenilor, Eugen Parvulescu, la radio GSP.

De asemenea, acesta a recunoscut ca exista inca o intarziere a platilor fata de Gaz Metan, in contul transferurilor lui Eric si Breeveld.

"Recunosc ca am trimis  mai tarziu niste documente, dar am remediat problema. Pentru neglijenta am fost amendati cu 40 de mii de euro, insa totul s-a rezolva. UEFA ne va vira in ianuarie prima transa de bani din participarea in Europa League. Estimez ca vom primi un total de 3 milioane de euro", a mai spus acesta.

Cele mai multe cazuri de Covid-19 în ultimele 24h, în București și Cluj. Județele cu peste 100 de cazuri
BRAT

Modifică setările cookies