FCSB Andrea Compagno FCU Craiova Superliga

Înger și demon! Jucătorul care și-a salvat echipa pe plan financiar, însă a „îngropat-o” din punct de vedere sportiv

FCU Craiova, în picaj după transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 17:40
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 17:45

Marius Croitoru consideră că decizia lui Adrian Mititelu de a-l ceda pe vârful italian Andrea Compagno la FCSB a fost o idee înțeleaptă, deoarece rar se întâmplă să fie vânduți jucători în campionatul intern pe bani atât de mulți.

Fostul antrenor al FCU Craiova recunoaște însă că echipa a avut mult de suferit pe plan sportiv după plecarea lui Compagno, mai ales că omul care trebuia să-l înlocuiască s-a accidentat la scurt timp.

Compagno, o pierdere importantă pentru FCU

„A fost o alegere înţeleaptă, pentru că să vinzi un jucător în România pentru 1,5 milioane de euro... este o sumă incredibilă. E clar că în componenţă pe care am pregătit-o în meciurile de pregătire, am jucat doar trei-patru meciuri.

După meciul cu Steaua (n.r. FCSB), Bauza s-a 'rupt', fractură, după al cincilea meci, a plecat Compagno, normal că lucrurile au evoluat mai încet decât am aşteptat, nu am avut un vârf clasic, l-am adus pe Iancu, un jucător fantastic, numai că a avut o problemă fizică.

S-a pus la punct din punct de vedere fizic, a jucat exact ce mi-am dorit eu, dar a fost scurtă perioada, după s-a accidentat şi echipa nu a mai câştigat fără el”, a spus Marius Croitoru, potrivit Orangesport.

Andrea Compagno (26 ani) este golgheterul la zi în Superligă. La finalul turului, atacantul FCSB-ului are 11 goluri, dintre care 5 reușite pe când evolua la FCU Craiova. 

Modifică setările cookies