Infrangerea cu Dinamo nu se pune :) "Pentru Astra, campionatul incepe cand ma intorc eu pe banca!" Prima reactie a lui Sumudica dupa 1-4 in prima etapa

Autor: Sport.ro
Luni 25 Iulie 2016, 17:06

	Infrangerea cu Dinamo nu se pune :) "Pentru Astra, campionatul incepe cand ma intorc eu pe banca!" Prima reactie a lui Sumudica dupa 1-4 in prima etapa

Dinamo a spulberat campioana Astra la Giurgiu, 1-4. Sumudica spune ca rezultatul asta "nu se pune"

Marius Sumudica se considera nedreptatit de decizia Federatiei, care l-a suspendat timp de doua luni pentru pariuri. Sumudica nu a fost pe banca la meciul cu Dinamo, pierdut de Astra pe teren propriu cu 4-1.

"Pentru Astra va incepe sezonul in momentul in care va fi Sumudica pe banca. Echipa nu are dirijor. E ca si cum te-ai duce la opera si nu e dirijorul. Unul canta intr-un fel, altul sufla intr-un fel."

"Eu am incredere in staff-ul meu, dar ei au crescut in spiritul unui antrenor secund, al unui preparator fizic."

"Eu consider ca asa m-am nascut, m-am nascut lider, sunt crescut sa pot conduce un grup. Eu am fost in pregatire. Echipa asta nu a pierdut cu nimeni in pregatire."

"Sunt prima persoana non grata din fotbalul romanesc. Daca vorbesc la telefon, daca ma suna nevasta sau altcineva, vor crede ca dau informatii echipei. Te poti astepta la orice. Este clar ca echipa va avea un handicap, sa se bucure lumea ca Sumudica nu e langa ei", a spus Sumudica la Sport Total FM.

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies