Informatie surpriza la cateva zile dupa ce Becali a pus ochii pe Rotariu! Ana Maria Prodan: "E jucatorul meu pana in 2018!"

"Daca ar fi sa iau un jucator in acest moment de la Dinamo, acela ar fi Dorin Rotariu", spune Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 12:20
Data actualizarii: Marti 20 Septembrie 2016, 12:29

Dupa discutiile legate de Gnohere, care au dus la excluderea jucatorului de la prima echipa, un nou scandal e pe cale sa izbucneasca la Dinamo.

Dorin Rotariu este in continuare jucator reprezentat de Ana Maria Prodan, chiar daca Ionut Negoita a facut public anuntul, in mai multe randuri, ca niciun jucator de la Dinamo nu mai are vreo legatura cu agentul apropiat Stelei.

In urma scandalului din urma cu trei ani, Rotariu a anuntat si el ca si-a reziliat contractul cu Ana Maria Prodan.

"Da, Dorin Rotariu este jucatorul meu pana in 2018! Mai are cativa ani buni de contract si cu Dinamo, a semnat prelungirea pe 5 ani."

"Gigi Becali l-ar vrea la Steaua, pentru ca Steaua incearca intotdeauna sa ia varfurile fotbalului romanesc. Dorin Rotariu este un jucator care a crescut incredibil in ultima perioada."

"Eu am mai spus ca nu conteaza sa ai muschi, sa arati ca Arnold. Asta este structura lui. Asa era si Belodedici, asa este si Florin Tanase acum la Steaua.", a spus Ana Maria Prodan la Ora Exacta in Sport.
 

Modifică setările cookies