István Fulop Echipa Nationala FC Botosani Superliga

Ignorat de Daum, golgheterul Ligii I se pregateste sa joace pentru Ungaria: "Cred ca meritam o convocare!" A depus cerere de cetatenie maghiara

Golgheterul surpriza al Ligii I a fost ignorat de selectionerul Christoph Daum. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 12:22
Data actualizarii: Marti 20 Septembrie 2016, 14:26

Istvan Fulop e golgheterul surpriza din Liga I in acest sezon. Atacantul de 26 de ani a marcat 7 goluri in 8 partide pentru FC Botosani in acest inceput de sezon si spera la o telegrama de convocare din partea lui Daum. Aceasta nu a venit, a venit in schimb o propunere din partea nationalei Ungariei.

"A fost anuntat lotul? Nici nu stiam. Nu stiu ce sa spun, dar chiar am avut realizari, iar jocul meu cred ca ma indreptatea sa sper la o chemare. Nu sunt dorit, nu-i nimic. Poate data viitoare, dar sa nu fie prea tarziu, pentru ca in scurt timp voi primi cetatenia maghiara. S

unt foarte intens monitorizat de maghiari si daca voi fi chemat la nationala Ungariei nu voi refuza [...] Evolutiile mele m-au adus si in atentia celor din Ungaria. Mi-a spus cineva ca sunt monitorizat de cei de la nationala si nu ar fi o surpriza ca odata cu cetatenia sa primesc si convocarea”, a declarat István Fulop, potrivit monitorulbt.ro.

Maghiarii l-au vrut si pe Eric Bicfalvi in trecut. Fostul mijlocas al Stelei a avut un sezon excelent la Volyn Lutk si a fost abordat de nationala Ungariei, dar a ales in cele din urma sa astepte o convocare din partea Romaniei. Intre timp, Bicfalvi a prins 2 convocari la nationala mare a Romaniei. 

Modifică setările cookies