INCREDIBIL! Tanase poate plati pentru propriul sau transfer! Suma care il desparte de transferul visat de 5 ani de zile

Steaua a devenit supermarketul preferat de arabi, e gluma care circula pe internet. Tanase poate proceda ca Reghecampf, sa isi plateasca singur transferul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 21:25
Data actualizarii: Marti 06 Ianuarie 2015, 21:33

200 de mii de euro il despart pe Tanase de un transfer la arabii lui Piturca. Becali cere 2 milioane pe cel mai vechi stelist. Arabii ofera 1,8 milioane pe Tanase. Mijlocasul Stelei isi poate plati singur transferul. Va recupera banii din salariul urias pe care il va avea la arabi.

E o lege nescrisa la Steaua: cine poarta banderola de capitan, pleaca!  In 2009, cand a venit, Tanase s-a remarcat mai mult cu bomba lui sexy.

Dupa 5 ani, Tanase a ajuns capitanul Stelei: a preluat banderola de la Pintilii. Tanase a debutat la nationala inainte sa ajunga la Steaua. Piturca era selectioner. Primul gol al lui Tanase pentru Romania a fost de poveste.

Piturca a ramas in Romania sa negocieze si transferul lui Tanase, dar si sa-i convinga pe stelisti sa-i dea drumul de acum lui Sanmartean. Szukala va ajunge in vara la arabii lui Piti, cu care a semnat pe 2 ani! 


 

Modifică setările cookies